Αθλητισμός

Αυτή είναι η τιμωρία με την οποία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα [vid]

Αυτή είναι η τιμωρία με την οποία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σκηνές ροκ στο γήπεδο της Τούμπας με τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Με λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και με τον Ματίας Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να παίζει ξύλο σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Σκηνές ροκ στο γήπεδο της Τούμπας με τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Με λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και με τον Ματίας Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να παίζει ξύλο σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.

Πλέον ο Αργεντίνος τεχνικός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι ποινές που προβλέπονται

Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«γ) Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. είναι το ίδιο και για τον προπονητή) αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Θυμηθείτε το περιστατικό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments