Πολιτική

Στη Βαρβάκειο ο Κασσελάκης

Στη Βαρβάκειο ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [366378] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κέρκυρα, όπου θα περάσει το Πάσχα.

Τη Βαρβάκειο Αγορά θα επισκεφθεί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2/5) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η γείωση με την κοινωνία εξελίσσεται σε κομβικής σημασίας προτεραιότητα ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει ότι διαθέτει αντανακλαστικά πέρα από την αδιαμεσολάβητη επαφή του προέδρου με την κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να φτάσει στις 10 το πρωί στην κεντρική αγορά της Αθήνας, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες που για να στρώσουν το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι αναγκασμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της ακρίβειας που καλπάζει. Θα συνομιλήσει επίσης με τους καταστηματάρχες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5) θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα (5/5) θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Ο κ. Κασσελάκης με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Κέρκυρα για το Πάσχα θα πραγματοποιήσει επιστρέφοντας περιοδεία στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα.

Στο επίσημο πρόγραμμά του μέχρι τώρα περιλαμβάνονται οι Παξοί τη Δευτέρα του Πάσχα και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Πέμπτη όταν και θα επιστρέψει Αθήνα θα περάσει από Πρέβεζα και Άρτα.

Η περιοδεία στην Άρτα είναι η εξ αναβολής περιοδεία που είχε διαρρεύσει από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όταν τρεις ημέρες μετά το θυελλώδες συνέδριο του Φεβρουαρίου συναντήθηκε ο κ. Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη στο Παγκράτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments