Ελλάδα

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Voula Dimou//Ατύχημα με μια θαλαμηγό προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα στις Σπέτσες.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ζημιά στην πλώρη

Ατύχημα με μια θαλαμηγό προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα στις Σπέτσες.

Εξαιτίας των πολλών μποφόρ ένα πολυτελές γιοτ, χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ζημιά στην πλώρη της πολυτελούς θαλαμηγού.

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Μεγάλο Σάββατο

Αστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει στις περιοσσότερες περιοχές της χώρας το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα, από την αρχή της ημέρας τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κατά τόπους στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και σε νησιωτικά τμήματα του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν περισσότερες περιοχές.

Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα, στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Αναφορικά με τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments