Ελλάδα

Ντόλτσε βίτα: Τι είχε αποκαλύψει για το μεγάλο κασέ της στη σειρά η Άννα Παναγιωτοπούλου [vid]

Ντόλτσε βίτα: Τι είχε αποκαλύψει για το μεγάλο κασέ της στη σειρά η Άννα Παναγιωτοπούλου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΟΥΡΣΙΝ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΠΟΡΕΙΑ" (14/10/2010) (EUROKINISSI // ΧΑΡΗΣ ΜΠΙΛΙΟΣ)

Πόσα έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα;

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, που σήμερα έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, υπήρξε κάποτε μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης. Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο του 2019 στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη πως στο Ντόλτσε Βίτα αμειβόταν με ένα εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο.

«Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας», είχε πει τότε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου πρωταγωνιστούσε στο Ντόλτσε Βίτα που προβλήθηκε στο Mega, την περίοδο 1995-1997. Σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ολοκληρώθηκε σε 70 επεισόδια, οπότε κάντε και τον λογαριασμό…

“Έφυγε” η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου [vid]

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών. Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Έφυγε η Άννα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης και πόσταρε ένα βίντεο με την ηθοποιό από παλιότερη συναυλία στο Ηρώδειο.

Ποια ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη στις 30 Ιουλίου του 1947. Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Μεγάλωσε σε μεγαλοαστικό περιβάλλον, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το θέατρο, ενώ και οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Όταν την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, γύρισε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό.

Μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή και μια θρυλική τάξη υπήρξαν βασικά μέλη στο Ελεύθερο Θέατρο -σχεδόν από τις απαρχές του- και πρωταγωνίστησαν στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία «Και συ χτενίζεσαι», που το έκανε γνωστό και αγαπητό στο ευρύ κοινό. Ανέβαζαν παραστάσεις ποικίλου ρεπερτορίου, από Μπρεχτ μέχρι Χουρμούζη. Μόνιμη «στέγη» απέκτησαν όταν πήγαν στο Άλσος Παγκρατίου. Η Αθήνα γνώρισε ένα άλλο είδος θεάτρου και μια νέα προσέγγιση της επιθεώρησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments