Αθλητισμός

Απίστευτο στατιστικό για την ΑΕΚ! Ξεπέρασε Μπάγερν και Παρί

Απίστευτο στατιστικό για την ΑΕΚ! Ξεπέρασε Μπάγερν και Παρί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Απίστευτο στατιστικό για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, η Ένωση αφήνει πίσω της Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντίνος προπονητής από την έλευση του στους «κιτρινόμαυρους» έχει μεταμορφώσει τον τρόπο παιχνιδιού της συλλόγου.

Με βάση τα αποτελέσματα από το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES) η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των ομάδων που τρέχουν περισσότερο με την κατοχή στα δικά της πόδια.

Απίστευτο στατιστικό για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, η Ένωση αφήνει πίσω της Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντίνος προπονητής από την έλευση του στους «κιτρινόμαυρους» έχει μεταμορφώσει τον τρόπο παιχνιδιού της συλλόγου.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τρέχουν και καλύπτουν πολλά μέτρα μέσα στο γήπεδο, ενώ όταν χάνουν την μπάλα από τα πόδια τους κλέινουν άμεσα όλους τους χώρους και προσπαθούν να επαναφέρουν την κατοχή.

Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES) η Νταμπλούχος Ελλάδας βρίσκεται στη δεκάδα των ομάδων που τρέχουν περισσότερο με την κατοχή στα δικά της πόδιας. Η πρωτοπόρος της Σουπερ Λιγκ είναι στην 7η θέση με μέσο όρο 57,3% ανάμεσα σε 34 διαφορετικά πρωταθλήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την ΑΕΚ κατά μία θέση είναι η Μπάγερν Μονάχου του Τόμας Τούχελ με 57%, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε ολοκληρώνει τη δεκάδα με 56.9%.

Πάνω από τους «κιτρινόμαρους» οι ΣέλτικΜάντσεστερ ΣίτιΡέιντζερςΜπαρτσελόναΣαουθάμπτον και Σλάβια Πράγας.

Πηγή: novasports.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments