Αθλητισμός

Σαντιάγκο Έσε: Οι δύο Εθνικές ομάδες που τον “κυνηγούν”

Σαντιάγκο Έσε: Οι δύο Εθνικές ομάδες που τον “κυνηγούν”

Πηγή Φωτογραφίας: [369300] UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο

Και ενώ οι Πολωνοί θέλουν να εκμεταλλευθούν τις οικογενειακές του ρίζες και μήνες τώρα του προσφέρουν το εθνόσημο τους;

Ο μεγάλος Χαβιέρ Μασεράνο έχει άλλα σχέδια. Ο «Χέφε» είναι ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής. Ο εκλέκτορας για το Παρίσι και το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού. Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρα TyC Sport , ο Μασεράνο έχει τον Έσε ανάμεσα στις επιλογές του. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και για το εθνόσημο της Αργεντινής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santiago Hezze (@santihezze5)

Ο Έσε έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής και έχει σημασία να αναφέρει κανείς μια λεπτομέρεια: Ότι ακόμη και αν πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά θα μπορεί πάλι να κληθεί στην εθνική Αδρών της Πολωνίας.

Η Αργεντινή όμως πηγαίνει στο Παρίσι να πάρει και αυτό το Χρυσό Μετάλλιο σε μια εποχή που είναι πρωταθλήτρια Κόσμου, Λατινικής Αμερικής και κάτοχος του Φιναλίσιμα. Απέκλεισε κοτζάμ Βραζιλία για να είναι εκεί. Άρα όποιος κληθεί δεν θα λογίζεται σε τίποτα λιγότερο παρά σε ποδοσφαιριστή που θεωρητικά θα έχει βάλει πλώρη για την πρώτη ομάδα

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments