Αθλητισμός

Παλάσιος: Deal μόνο με… υποχώρηση!

Οι "πράσινοι" έχουν προσφέρει προς τον Παλάσιος ένα ποσό που μαζί με (εφικτά) μπόνους, φτάνει τις 750.000 ευρώ

Και μολονότι έκανε ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο με 7 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, στα playoffs δεν είχε ανάλογη συνέχεια και η παρουσία του ήταν κάτω απ’ τη βάση.

Ως εκ τούτου, για να παραμείνει πλέον ο Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα μία πολύ μεγάλη υποχώρηση απ’ την πλευρά του.

Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται πολύ ορατό, την ώρα που πληθαίνουν οι φημολογίες πως με την περίπτωσή του ψάχνεται σοβαρά εδώ και λίγο καιρό άλλη ελληνική ομάδα.

Φημολογία που φουντώνει ακόμη περισσότερο απ’ το γεγονός πως ο Παλάσιος ψάχνει εδώ και καιρό για να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα.

Και δεν έχει σταματήσει αυτή την αναζήτησή του, μολονότι ο ατζέντης του ασχολήθηκε το τελευταίο διάστημα και με ενδεχόμενο “επαναπατρισμό” του στην Ιντεπεντιέντε.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Γουλής