Πολιτική

Τη Συμφωνία των Πρεσπών έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής

Τη Συμφωνία των Πρεσπών έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μακεδονία» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μακεδονία» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Το ΦΕΚ που αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών έσκισε πριν από λίγα λεπτά από το βήμα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δηλώνοντας πως αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής και πατριωτική ενέργεια έναντι του συγκεκριμένου κειμένου.

«Λέτε ότι φταίει η πρόεδρος των Σκοπίων (σ.σ. για το γεγονός ότι αποκάλεσε τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, σκέτο “Μακεδονία” στην ορκωμοσία της), το κόμμα VMRO όμως ποιος το εξέλεξε; Το εξέλεξε ο Σκοπιανός λαός. Το πρόβλημά μας λοιπόν είναι η λογική με την οποία μαθαίνουν την ιστορία τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε την ώρα που έσκιζε το ΦΕΚ: «Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει και η ΝΔ μια είναι η λύση. Και αν δεν μπορεί η κυβέρνηση μπορούμε εμείς. μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ να τα καταψηφίσουμε όλοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments