Lifestyle

Κατερίνα Λέχου: «Στο νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες»

Κατερίνα Λέχου: «Στο νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ioanna_kourbela

Κατερίνα Λέχου: «Για τον Μάνο είναι "ποινικό αδίκημα" ότι δεν έβγαλα το κρέας από την κατάψυξη»

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλάει για την σχέση της με τον σύζυγο της αλλά και τον τρόπο που η ίδια πλέον προσεγγίζει την ζωή.

Δήλωσε μελαγχολική φύση και άνθρωπος κλειστός που απολαμβάνει τη μοναχικότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lehou (@katerinalehou)

«Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Εγώ νιώθω φυσιολογική. Οι άλλοι που είναι συνέχεια χαρούμενοι ή συνέχεια δεν είναι φυσιολογικό. Η χαρμολύπη είναι ένα ωραίο συναίσθημα, έχεις μία γλυκιά θλίψη».

«Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρείς, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη».

«Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλοού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους ».

Ακόμη εξήγησε γιατί δεν θέλει να έχει μία «κολλητή» φίλη στη ζωή της και αυτή ήταν η αφορμή να μιλήσει αμέσως μετά για τη σχέση της με τη μητέρα της.

«Δεν θέλω να έχω κολλητή φίλη γιατί έχω την τάση να κάνω εξαρτητικές σχέσεις, είναι κάτι που έχω δουλέψει πολύ και δεν θέλω. Έχω ανθρώπους που αισθάνομαι οικείους ψυχικά».

«Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments