Ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα το παίξουν σε διπλό ταμπλό με την Αφροδίτη στους Διδύμους

Αυτά τα ζώδια θα το παίξουν σε διπλό ταμπλό με την Αφροδίτη στους Διδύμους

Πηγή Φωτογραφίας: playground.com

Γι' αυτό έχε το νου σου! Γιατί θα παίξει το ματάκι τους. Θα θελήσουν να φλερτάρουν. Θα τους μπει βρε παιδί μου η ιδέα στο μυαλό λίγο ή πολύ ότι μπορούν να την κάνουν την κουτσουκέλα. Πώς να το κάνουμε; Η επιρροή της Αφροδίτης θα τα κάνει να θελήσουν να δοκιμάσουν διάφορους «καρπούς», είτε απαγορευμένους είτε όχι. Δεν έχει σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Need we say more? Ο Δίδυμος είναι που είναι “τσακπίνικο” ζώδιο και δεν κάθεται ήσυχο, έρχεται τώρα και η Αφροδίτη στο ζώδιό του να τον κάνει ακόμα πιο γυριστρούλα απ’ ότι είναι. Δεν θέλει και πολλά ο Δίδυμος για να παίξει το ματάκι του και να θελήσει να φλερτάρει και να πηγαίνει από κανάρα σε κανάρα. Το έχει στο αίμα του και απλά θα το κάνει με μεγαλύτερο πάθος και συχνότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ειλικρινά τώρα, δεν περίμενες να τον δεις στο άρθρο αυτό; Μα για τον Ζυγό μιλάμε. Είναι που είναι κι εκείνος γενικότερα φλερτάκιας, έρχεται τώρα και η Αφροδίτη στους Διδύμους να τον ξεσηκώσει και να τον αναστατώσει ακόμα περισσότερο. Φωτιά θα πάρουν τα τηλέφωνα και τα… σεντόνια του Ζυγού. Ό,τι κινείται γύρω του θα το “χτυπάει”. Και είναι και καλός στο φλερτ, άρα οι κατακτήσεις θα είναι λίγο έως πολύ δεδομένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος γενικά είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων και ντροπαλό. Έλα μου όμως που θα έχει την Αφροδίτη στον 12ο οίκο του, γεγονός που θα τον κάνει να είναι επιρρεπής σε ό,τι έχει να κάνει με κρυφές ερωτικές καταστάσεις ή και… απαγορευμένες. Και ο Καρκίνος θα αναστατωθεί το επόμενο διάστημα και θα την κάνει την λαδιά του αν του δοθεί η ευκαιρία. Να ξέρεις ότι όταν θέλει να κρατήσει κάτι μυστικό ή να κινηθεί παρασκηνιακά, μια χαρά μπορεί να το καταφέρει. Μην τον υποτιμάς.

ΠΗΓΗ/ astrology.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments