Πολιτική

Στην Άρτα και το Αγρίνιο το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Άρτα και το Αγρίνιο το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ//Στην Άρτα και το Αγρίνιο το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 25 Μαΐου, το μεσημέρι, θα επισκεφθεί το Αγρίνιο και στη συνέχεια την Άρτα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 25 Μαΐου, το μεσημέρι, θα επισκεφθεί το Αγρίνιο και στη συνέχεια την Άρτα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στη Βίτσα.

Μητσοτάκης σε Κασσελάκη για Χαμάς: Δεν υπάρχουν «ντεμέκ» τρομοκρατικές οργανώσεις

Σκληρή κριτική κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για τις δηλώσεις του ότι «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες» και πως παράγει «ανθρωπιστικό έργο» άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι «επικίνδυνα αφελής για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής», επισημαίνονταν ότι η Χαμάς δεν είναι «ντεμέκ» τρομοκρατική οργάνωση. Όταν αυτές οι δηλώσεις «βγαίνουν από τα σύνορα, τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά», επισήμανε.

«Όταν ακούω την Χαμάς – που δεν είναι ακριβώς τρομοκρατική οργάνωση κατά τον αρχηγό σας, είναι περίπου τρομοκρατική οργάνωση- να πανηγυρίζει και να λέει ότι αν δεν είχαν κάνει αυτή την φρικιαστική επίθεση δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Όπως δεν μπορώ να ταυτίσω την Χαμάς με τα δίκαια του παλαιστινιακού λαού, έτσι δεν μπορώ να εξισώσω όλες τις καταστάσεις» τόνισε.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «η κριτική που έχουμε ασκήσει στην κυβέρνηση του Ισραήλ για την ανθρωπιστική τραγωδία στη Γάζα και για τις άδικες και θλιβερές και τραγικές απώλειες παιδιών αμάχων είναι πολύ σκληρή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments