Trash

Ο David Beckham είναι πλέον σχεδιαστής της Hugo Boss

Ο David Beckham είναι πλέον σχεδιαστής της Hugo Boss

Πηγή Φωτογραφίας: ESQUARE.COM

Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία υπέγραψε μια παγκόσμια, πολυετή συμφωνία σχεδιαστικής συνεργασίας με τον Beckham εμπιστευόμενη απόλυτα την αισθητική του.

Από τα γυαλιά ηλίου μέχρι την μάρκα Kent & Curwen, μέχρι τη σειρά αρωμάτων του, ο David Beckham δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για τη μόδα και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από τη βιομηχανία της. Αλλά τώρα ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε και πάλι τον πήχη που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του με τη συνεργασία του με την Hugo Boss.

Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία υπέγραψε μια παγκόσμια, πολυετή συμφωνία σχεδιαστικής συνεργασίας με τον Beckham εμπιστευόμενη απόλυτα την αισθητική του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Οι επόμενες σεζόν της Boss Menswear λοιπόν, θα περιλαμβάνουν εποχιακές συλλογές σχεδιασμένες και επιμελημένες από τον αθλητή. Με λίγα λόγια, ο Beckham θα παρακολουθεί προσωπικά όλες τις φάσεις της διαδικασίας σύλληψης και σχεδιασμού, όπως ένας πραγματικός σχεδιαστής. Το επίκεντρο της συνεργασίας θα είναι τόσο τα επίσημα όσο και τα casual ανδρικά ρούχα και θα εμπνέεται ανοιχτά από τον τρόπο ζωής και την αισθητική του αθλητή. Λέξη-κλειδί; Η αριστεία, η υψηλότερη ποιότητα και ο ανώτερος σχεδιασμός.

Η πρώτη – και ήδη πολυαναμενόμενη – συλλογή θα παρουσιαστεί την άνοιξη του καλοκαιριού του 2025 ενώ θα εμφανιστεί στις παγκόσμιες καμπάνιες της μάρκας, ήδη το φθινόπωρο του χειμώνα φέτος. Σύμφωνα με όσα δηλώθηκαν “αυτή η συνεργασία θα κάνει την Boss Menswear να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια”. Όσον αφορά το πεδίο εφαρμογής, η συνεργασία είναι η πρώτη του είδους της για την Boss Menswear και θα προσφέρει καινοτόμα και εντυπωσιακά σχέδια που θα αντανακλούν το στυλ και τις αισθητικές αξίες του David Beckham και της Boss προσελκύοντας ένα ολοένα και ευρύτερο παγκόσμιο κοινό.

Το στυλ του Beckham

Στο ποδοσφαιρικό σύμπαν, το πρόσωπο που καθόρισε τη βάση αυτού που αποτελεί πλέον το τυπικό στυλ του σύγχρονου ποδοσφαιριστή είναι ο David Beckham στα χρυσά του χρόνια. Ένα πλούσιο στυλ, από κάθε άποψη, που χαρακτηρίζεται από μια πλούσια αισθητική που δεν περνάει και δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη ακόμη και στις πιο ελάχιστες συνδηλώσεις του.

Ανάμεσα σε βαθιά ντεκολτέ, σκουλαρίκια και κολιέ, δερμάτινα μπουφάν, αντισυμβατικά υφάσματα και συνδυασμούς, στενά tank tops και φαρδιά παντελόνια, στη δεκαετία του 2000 η μόδα δεν γνώριζε κανόνες, όλα ήταν νόμιμα, σε τέτοιο βαθμό που το casualwear ήταν η ρουτίνα ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Αλλά μέσα σε αυτή τη στυλιστική σύγχυση o Beckham καθόρισε μια εικόνα τόσο ισχυρή που πολλοί την κυνηγούν ακόμα και σήμερα.

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, το νεαρό παιδί-θαύμα του ποδοσφαίρου μεγάλωσε, ωρίμασε και το στυλ του μαζί του, κινούμενο προς μια πιο “σφιχτή” και προσαρμοσμένη αισθητική . Ανάμεσα στα ραμμένα κοστούμια και τις έντονες σιλουέτες, σήμερα στα σχεδόν 50 του χρόνια, ο David Beckham ενσαρκώνει την κομψότητα του άνδρα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, εκλεπτυσμένος και άψογος ακόμα και στις πιο χαλαρές περιστάσεις. Μια μεγάλη αλλαγή, αλλά απολύτως φυσική. Ως εκ τούτου, μια συνεργασία με την Boss, μια εταιρεία που πάντα προωθούσε τον σύγχρονο , χαλαρό αλλά καλοντυμένο άνδρα, μας φαίνεται, αυτή τη στιγμή, απολύτως λογική και για τους δύο πρωταγωνιστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments