Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα το αιματοκύλισμα στη Γάζα» [vid]

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα το αιματοκύλισμα στη Γάζα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟ Γ' (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI)

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Θεόφιλο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

«Δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα να υπάρχει αιματοκύλισμα χωρίς κανένα όριο». Αυτό υπογράμμισε αναφερόμενος στην τραγωδία που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’.

Στέφανος Κασσελάκης – Παλαιστίνη / Να αναγνωριστεί το παλαιστινιακό κράτος το συντομότερο δυνατό (βίντεο)

«Και ο δυτικός κόσμος και η Ελλάδα να παραμένει στο περιθώριο, στα λόγια αντί να προωθήσει όλα της τα εργαλεία για να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός και ανθρωπιστική ενίσχυση στην περιοχή» συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  ο Πατριάρχης  δήλωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι σημείο συνάντησης των τριών μεγάλων θρησκειών και ότι υπάρχει χώρος για Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ενημέρωσε τον Στ. Κασσελάκη για τη δράση του Πατριαρχείου και για ζητήματα που αφορούν στην Ελληνορθόδοξη κοινότητα στις περιοχές διακονίας Του.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε την αταλάντευτη στήριξη του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος του, καθώς και στην ανάγκη παροχής κάθε είδους δυνατής αρωγής στους Ελληνορθοδόξους που διαβιούν στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχης Εξωτερικών, κα Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments