Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ πίσω στις εποχές του 2015

Μητσοτάκης: Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ πίσω στις εποχές του 2015

Πηγή Φωτογραφίας: [369912] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Τη δέσμευσή του ότι «δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ, μα ποτέ, πίσω στις εποχές» του 2015 και της κρίσης επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη δέσμευσή του ότι «δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ, μα ποτέ, πίσω στις εποχές» του 2015 και της κρίσης επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε στον Πύργο Ηλείας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα για τη σημασία της κάλπης του Ιουνίου και κατά της χαλαρής ψήφου.

«Το 2015 η χώρα παραλίγο να χρεοκοπήσει, θυμάστε τον πόνο αυτής της υπερδεκαετούς κρίσης. Ένας από τους λόγους που η κρίση παρατάθηκε τόσο αχρείαστα ήταν διότι κάποια στιγμή στη χώρα κυριάρχησε η άποψη ότι φυτρώνουν «λεφτόδεντρα» παντού και ότι μπορούμε να τάζουμε τα πάντα στους πάντες, χωρίς καμία κοστολόγηση. Και οι πολίτες τα πίστεψαν αυτά» είπε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς -οι οποίοι δεν άλλαξαν καθόλου, υιοθετούν την ίδια τοξικότητα, τον ίδιο λαϊκισμό, την ίδια προκλητικότητα ως προς αυτά τα οποία σας τάζουν- να ξαναπάρουν οποιαδήποτε δυναμική σε αυτές τις εκλογές. Διότι δεν πρέπει ποτέ να κυλήσουμε πίσω, να δώσουμε την εντύπωση ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή περίπτωση να γυρίσουμε σε αυτά τα οποία αφήσαμε πίσω μας οριστικά», σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο, «ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε με σεμνότητα, αναγνωρίζοντας τα λάθη μας, με σκληρή δουλειά, όπως το κάναμε πάντα μέχρι σήμερα, να αγωνιζόμαστε να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες. Να φέρουμε το βιοτικό επίπεδο της χώρας πιο κοντά στην Ευρώπη. Να συνεχίσουμε αυτή την πορεία την οποία έχουμε χαράξει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments