Πολιτική

Κασσελάκης: “Η αδιαφάνεια της πολιτικής ζωής και η ακρίβεια της ΝΔ πρέπει να τελειώσουν”

Κασσελάκης: “Η αδιαφάνεια της πολιτικής ζωής και η ακρίβεια της ΝΔ πρέπει να τελειώσουν”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία η οποία «αρνείται την οικονομική δικαιοσύνη» και τη «διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου» εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη στάση του κυβερνώντος κόμματος.

"Γιατί αρνούνται την οικονομική δικαιοσύνη και την ελάφρυνση του κόσμου της εργασίας; Γιατί αρνούνται τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου;"

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία η οποία «αρνείται την οικονομική δικαιοσύνη» και τη «διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου» εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη στάση του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η αδιαφάνεια της πολιτικής ζωής και η ακρίβεια της ΝΔ πρέπει να τελειώσουν. Αυτή την εβδομάδα, καταθέσαμε δύο τροπολογίες. Ζητήσαμε την κατάργηση του τεκμαρτού εισοδήματος που πλήττει 500.000 ελεύθερους επαγγελματίες και προτείναμε μια ριζική αλλαγή του πόθεν έσχες των πολιτικών αλλά και των κομμάτων».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «οφείλουν τα πολιτικά πρόσωπα να αναρτούν όχι μόνο τις δανειακές τους οφειλές, αλλά και τα αποδεικτικά έγγραφα για τις ρυθμίσεις, τις διαγραφές, τις δόσεις του δανείου τους.

Καθώς και οφείλουν τα πολιτικά κόμματα να αναρτούν στη Διαύγεια των ισολογισμό τους και όλες τις δαπάνες τους.

Η ΝΔ αρνήθηκε να φέρει προς συζήτηση και τις δύο τροπολογίες. Γιατί αρνούνται την οικονομική δικαιοσύνη και την ελάφρυνση του κόσμου της εργασίας; Γιατί αρνούνται τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου;» διερωτάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments