Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Είμαι θετική στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Διαμαντοπούλου: Είμαι θετική στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Διαμαντοπούλου: Είμαι θετική στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Όποιος μιλάει με τη λογική, κι όχι από εδώ όχι από εκεί, έχει τη νοοτροπία ενός μικρού κόμματος, εγώ στοχεύω στο μεγάλο και ''κυβερνών ΠΑΣΟΚ''» σημείωσε, μεταξύ άλλων αναφέρει

«Θα ψήφιζα την τροπολογία για την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ, θα είμαι θετική στο να αναθεωρηθεί το άρθρο 16 του Συντάγματος» δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Άννα Διαμαντοπούλου.

«Όποιος μιλάει με τη λογική, κι όχι από εδώ όχι από εκεί, έχει τη νοοτροπία ενός μικρού κόμματος, εγώ στοχεύω στο μεγάλο και ”κυβερνών ΠΑΣΟΚ”» σημείωσε, μεταξύ άλλων, στα «Παραπολιτικά 90,1».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επίσης, επισήμανε πως στην πολιτική «δεν υπάρχουν χημείες και ψυχικά τραύματα», και συμπλήρωσε «αν γίνω πρόεδρος θα συζητήσω με όλα τα κόμματα, γιατί λέω όχι στην εχθροπάθεια και στην πολιτική μίσους».

«Οι συναινέσεις στη Βουλή είναι αναγκαίες, όπου χρειάζονται για το καλό της χώρας» συνέχισε η κα Διαμαντοπούλου.

Τέλος, υπογράμμισε: «Εγώ ως υποψήφια πρόεδρος δεν πρόκειται να πάω σε πόλεμο με κανέναν συνυποψήφιό μου, δεν πρόκειται να αφήσω αιχμές για κανέναν».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.