Αθλητισμός

Super League: Δεν ξανασφυρίζει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Σιδηρόπουλος

Super League: Δεν ξανασφυρίζει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Σιδηρόπουλος

Πηγή Φωτογραφίας: [373019] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024-2025 / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να δείξει κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας

Η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να δείξει κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας θα έχει ως συνέπεια να μην οριστεί για κανένα ματς της Stoiximan Super League μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Θεωρείται εδώ και χρόνια ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, αν και η αλήθεια είναι πως έχει υποπέσει σε αρκετά σοβαρά λάθη. Σε αυτά, λοιπόν, προστέθηκε και η μη αποβολή του Μπρινιόλι, παρά το γεγονός ότι είδε τη φάση και στο VAR.

Ο Σιδηρόπουλος αναμένεται να μείνει… εκτός γηπέδων μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αν και δεν υπάρχει κάποια δήλωση από την πλευρά του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά.

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.