Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη

Η Ιωάννα Τούνη στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη

Πηγή Φωτογραφίας: instagram ioanna touni//Η Ιωάννα Τούνη στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη πήγε η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer έδωσε το «παρών» στην πορεία για τα δύο χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη, στη Θεσσαλονίκη αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Ιστορικές διαστάσεις λαμβάνει η σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα δύο χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μαζική ήταν και η συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, από τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα έως τα Χανιά και το Ηράκλειο. Τις φωνές τους ένωσαν χιλιάδες διαδηλωτές σε Ιωάννινα, Ρόδο, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Ζάκυνθο, Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο και περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Ξάνθης.

Στην Αθήνα, όλες οι μεγάλες οδικές αρτηρίες γύρω από το κοινοβούλιο πλημμύρισαν με κόσμο και η συγκέντρωση που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού. Εντονη υπήρξε και η παρουσία των νέων, φοιτητών και μαθητών.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είχε δηλώσει: «θα πρέπει να ασχοληθούμε με σημαντικότερα πράγματα» αναφερόμενη στην υπόθεση των Τεμπών.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.