Πολιτική

Ο Φλωρίδης έθεσε σε διαθεσιμότητα και πέμπτο ιατροδικαστή

Ο Φλωρίδης έθεσε σε διαθεσιμότητα και πέμπτο ιατροδικαστή

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πρόκειται για τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος Θεόδωρο Νούσια

Σε αναστολή καθηκόντων έθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης και πέμπτο ιατροδικαστή με αφορμή κατάθεση του σε υπόθεση κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου Θεόδωρο Νούσια ο οποίος κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου στο πλαίσιο δίκης με κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία -οπλοχρησία.

Με απόφαση του δικαστηρίου τα πρακτικά της δίκης διαβιβάστηκαν στην αρμόδια εισαγγελία προκειμένου ο ιατροδικαστής να ελεγχθεί για τέλεση αξιόποινης πράξης σε σχέση με την κατάθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.