Κόσμος

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στα νησιά Τόνγκα στον Ειρηνικό

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στα νησιά Τόνγκα στον Ειρηνικό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στα νησιά Τόνγκα στον Ειρηνικό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο μεγάλος σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα - Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Το μικρό νησιωτικό κράτος των Τόνγκα στον Ειρηνικό είχε επίκεντρο ο μεγάλος σεισμός των 7,1 Ρίχτερ που χτύπησε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα από το αμερικανικό Ινστιτούτο, ο σεισμός των 7,1 Ρίχτερ έχει εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού εξέδωσε προειδοποίηση λέγοντας ότι ενδέχεται να υπάρξουν επικίνδυνα κύματα σε ακτές που βρίσκονται σε απόσταση 300 χιλιομέτρων (185 μιλίων) από το επίκεντρο.

Δείτε τον χάρτη:

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στα νησιά Τόνγκα στον Ειρηνικό

Source: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.