Ελλάδα

Ακέφαλη και ακρωτηριασμένη σορό βρήκε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη

Ακέφαλη και ακρωτηριασμένη σορό βρήκε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ακέφαλη και ακρωτηριασμένη σορό βρήκε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο εντοπισμός έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης και η σορός φέρεται να ανήκει σε άνδρα.

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού βρήκε στη θαλάσσια περιοχή «ΤΣΟΝΙΑ» της Μυτιλήνης μια ακέφαλη και ακρωτηριασμένη σορό.

Ο εντοπισμός έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης και η σορός φέρεται να ανήκει σε άνδρα.

Η σορός, ύψους 1,20 εκ. εντοπίστηκε άνευ κεφαλής και αριστερού άνω άκρου, ενώ έφερε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, μπλούζα πράσινου χρώματος και κάλτσες.

Ανασύρθηκε από το πλήρωμα του ΠΛΣ, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.