Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Στην 3η θέση της Ευρώπης οι «ερυθρόλευκες» [18-11]

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Στην 3η θέση της Ευρώπης οι «ερυθρόλευκες» [18-11]

Πηγή Φωτογραφίας: [377664] LEN WOMEN'S CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / FINAL-4 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ/ ΟΣΦΠ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, στον ημιτελικό όμως ηττήθηκαν από τη Σαμπαντέλ, η οποία είναι η κάτοχος του τίτλου

Την 3η θέση πήρε, τελικά, ο Ολυμπιακός στο Final Four του Champions League στο πόλο γυναικών, καθώς επικράτησε της Φερεντσβάρος με 18-11 στον μικρό τελικό που έγινε στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, στον ημιτελικό όμως ηττήθηκαν από τη Σαμπαντέλ, η οποία είναι η κάτοχος του τίτλου. Έτσι, η ομάδα του Πειραιά αναγκάστηκε να παίξει στον μικρό τελικό, όπου και ξέσπασε.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-1, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με το σκορ στο 4-2 και στη συνέχεια αύξανε συνεχώς τη διαφορά. Με την Πλευρίτου να είναι η πρώτη σκόρερ με 7 γκολ, οι «ερυθρόλευκες» δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στη Φερεντσβάρος, η οποία αποδέχθηκε τη μοίρα της.

Ειδικά στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε, πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 7-2, για να πάρει τελικά τη νίκη με 18-11.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 7-2, 3-5

Ολυμπιακός: Ράικροου, Χριστοδούλου Άουτ, Κουρέτα, Σάντα 4, Τριχά 1, Άντριους 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Νίνου 1, Β. Πλευρίτου 7, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Καραγιάννη

Φερεντσβάρος: Κις, Πλευρίτου 2, Ματέ 1, Κούρουτς, Βάλι 1, Φάρκας, Παλμιέρι, Λειμέτερ 2, Κούνια, Χέρτσκα 3, Φέκετε 1, Ντε Βρις 1, Νεσμελι.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments