Αθλητισμός

Μονακό: Επεισόδιο Σπανούλη με Τζέιμς πριν το Final 4

Μονακό: Επεισόδιο Σπανούλη με Τζέιμς πριν το Final 4

Πηγή Φωτογραφίας: [373833] EUROLEAGUE/2024-2025/ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Αναβρασμός στη Μονακό πριν τη μάχη του Final 4 με τον Ολυμπιακό, με βαριά ήττα και ένταση ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Μάικ Τζέιμς.

Η Μονακό όχι μόνο γνώρισε βαριά ήττα με 90-65 από τη Σαλόν, έξι ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει να λύσει και εσωτερικά προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BeBasket, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό γκαρντ να φεύγει για τα αποδυτήρια μετά από αλλαγή και να επιστρέφει μετά από λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι αναφέρουν ότι στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου οι δυο τους τα είπαν σε έντονο ύφος, με αφορμή ένα box out που δεν έκανε ο δεύτερος.

Μάλιστα ο Τζέιμς όχι απλώς αντικαταστάθηκε από τον Στραζέλ, αλλά κατευθύνθηκε εκνευρισμένος προς τα αποδυτήρια, κάνοντας παράπονα προς τον πάγκο.

Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε και πάλι στο γήπεδο, ωστόσο το περιστατικό δε σχολιάστηκε από κανέναν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο Μάικ Τζέιμς αγωνίστηκε μόλις 16 λεπτά, σκοράροντας 5 πόντους στην αναμέτρηση.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments