Αθλητισμός

Γιώργος Αμανατίδης,Θανάσης Κολιτσιδάκης στο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta για τον τελικό κυπέλλου

Γιώργος Αμανατίδης,Θανάσης Κολιτσιδάκης στο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta για τον τελικό κυπέλλου
Pre-game show με «γαλλικά», Βάντσικ και Λίβερπουλ

Η ποδοσφαιρική δράση εντός συνόρων ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κατακτά το κύπελλο και το Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta να ρίχνει την αυλαία των ελληνικών ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στα καταστήματα ΟΠΑΠ. 

Αυτή τη φορά, καλεσμένοι στο pre–game show ήταν οι Γιώργος Αμανατίδης και Θανάσης Κολιτσιδάκης, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους στίγμα στην ποδοσφαιρική κερκίδα που στήθηκε στα Άνω Πατήσια και μεταδόθηκε ζωντανά στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους δυσκολότερους αντιπάλους που αντιμετώπισε στους αγωνιστικούς χώρους και αποκάλυψε με ποια ομάδα έφτασε κοντά στο να υπογράψει, ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ μίλησε για το παρατσούκλι «Κόναν» και την αγαπημένη του ομάδα στο εξωτερικό.

Δείτε απολαυστικά στιγμιότυπα από το Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta:

https://www.youtube.com/shorts/2EXS016flkk 

18+ επίγειο | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments