Ελλάδα

Παραδόθηκε ο σύντροφος της μητέρας στη Λάρισα – Αποκαλύψεις φρίκης για τα αδερφάκια

Παραδόθηκε ο σύντροφος της μητέρας στη Λάρισα – Αποκαλύψεις φρίκης για τα αδερφάκια

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Παραδόθηκε ο σύντροφος της μητέρας στη Λάρισα – Αποκαλύψεις φρίκης για τα αδερφάκια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Δεν έχουν κατακτήσει τα αναπτυξιακά ορόσημα που θα έπρεπε»

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί η 32χρονη μητέρα που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της. Μαζί της κατηγορούνται και ο πατέρας των παιδιών και εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα, και ένας ακόμα άντρας ηλικίας 50 ετών.

Σήμερα το πρωί (21/5) παραδόθηκε στις Αρχές ο 50χρονος, ο οποίος είναι σύντροφος της μητέρας, ταξιτζής στο επάγγελμα. Ο άνδρας παραδόθηκε στις 07:30 το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας και δήλωσε στη διάθεση των Αρχών, ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο άνδρας αυτός φέρεται να εξέδιδε την 32χρονη μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τα μικρά παιδιά, 5 και 6 ετών, είχαν καψίματα από τσιγάρα, εκτεταμένες εκδορές και δερματικές βλάβες σχεδόν σε όλο τους το σώμα.

Η γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρισας που εξέτασε το 5χρονο αγοράκι, όμως, διαπίστωσε κάτι ακόμα πιο φρικιαστικό: «Κατά την αφαίρεση των ρούχων διαπιστώθηκαν χρωματισμοί του δέρματος με σκούρο μαρκαδόρο, σχεδόν σε όλη την έκταση των γλουτών, σε όλη την περιοχή των γεννητικών οργάνων και στα δάχτυλα των κάτω άκρων».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το Σάββατο, όταν η μητέρα πήγε με τα παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και εκεί οι γιατροί, εξετάζοντας το παιδί για το αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, εντόπισαν στο σωματάκι του σημάδια που παρέπεμπαν σε καύτρα τσιγάρου. Τα ίδια σημάδια είχε και ο αδερφός της όταν τον εξέτασαν. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι που κατέληξε χθες στην ποινική δίωξη των τριών ατόμων, όπως αναφέρει το larissanet.gr.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται αφορούν για τους γονείς την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, υπό την έννοια της προκλήσεως έντονου σωματικού ψυχικού πόνου, ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και για τον άντρα την πράξη της σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου υπό την έννοια της προκλήσεως έντονου σωματικού ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Και οι τρεις διώκονται επίσης για τις πράξεις της έκθεσης κατά συρροή και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου νεότερων των 12 ετών κατά συρροή.

Σοκαριστική είναι η έκθεση που συνέταξε η παιδίατρος που εξέτασε τα δύο κακοποιημένα αδέρφια. Η εκπομπή Live News αποκάλυψε μέρος της έκθεσης, με τον γιατρό να σημειώνει ότι τα παιδιά «δεν έχουν κατακτήσει τα αναπτυξιακά ορόσημα που θα έπρεπε» για την ηλικία τους.

«Μετά από ενδελεχή εξέταση διαπιστώθηκαν δερματικές βλάβες στα άνω άκρα, στα κάτω άκρα, στους γλουτούς, στο μέσο της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και στο πρόσωπο, ιδίως δεξιά. Κατά την αφαίρεση των ρούχων διαπιστώθηκαν χρωματισμοί του δέρματος με σκούρο μαρκαδόρο, σχεδόν σε όλη την έκταση των γλουτών, σε όλη την περιοχή των γεννητικών οργάνων και στα δάχτυλα των κάτω άκρων», έγραψε η παιδίατρος.

«Όταν η μητέρα ρωτήθηκε “Πώς έγιναν αυτά;”, απάντησε ότι “ζωγράφισε μόνος του το σώμα του”. Απόρησα με αυτή την απάντηση και τη ρώτησα “πώς μπορεί το παιδί να φτάσει μόνο του στα οπίσθια του;”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Είναι παράδοξο πως χρωμάτισε ομοιόμορφα την περιοχή των γεννητικών οργάνων, αναλογιζόμενη την ηλικία του παιδιού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης η μητέρα ήταν παρούσα και ήταν συνεργάσιμη, χωρίς να είναι διστακτική. Στο σημείο αυτό, να σας αναφέρω επίσης ότι, σχετικά με την ηλικία τους, τα παιδιά δεν έχουν κατακτήσει τα αναπτυξιακά ορόσημα που θα έπρεπε. Όταν ρωτήθηκε η μητέρα αν έκανε κάτι για αυτό ανέφερε ότι παλιότερα έκαναν λογοθεραπεία και εργοθεραπεία, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι είναι λιποβαρές».

Πηγή: pagenews.gr 

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

24.07.2026 | 10:04

«Αν έχει το θάρρος, ας μηνύσει τη δικογραφία» – Ο Άδωνις απαντά στον Σαλμά με τα αυθεντικά έγγραφα

24.07.2026 | 09:55

Μητσοτάκης: «Δεν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο» – Μήνυμα τετραετίας και επίθεση στις «υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα»

24.07.2026 | 09:40

Καρυστιανού: «Θα λογοδοτήσει ο Μητσοτάκης» – Το νέο κόμμα μπαίνει μετωπικά στην πολιτική μάχη

24.07.2026 | 09:35

Προσλήψεις-εξπρές από το κινητό: Συμβάσεις δύο ημερών, αμοιβές και οι «κόκκινες γραμμές»

24.07.2026 | 09:30

Μητσοτάκης στο Open: “Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο [vid]

24.07.2026 | 09:18

Ο Τραμπ ξανασηκώνει το «τείχος των δασμών»: Στο στόχαστρο 60 οικονομίες και η Ευρωπαϊκή Ένωση

24.07.2026 | 09:15

«Ψηφιακή πολιορκία στους φοροφυγάδες!» – Η ΑΑΔΕ ανοίγει χιλιάδες φακέλους για ακίνητα, Airbnb και επιχειρήσεις

24.07.2026 | 09:03

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός σήμερα [24/7/26]: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με τοπικό χαλάζι

23.07.2026 | 17:23

Η Παναγιώταρου έκανε τη Μύκονο να παραμιλά με το διχτυωτό σύνολο

23.07.2026 | 17:14

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Την είπαν "τσόκαρο και βλήμα" για μια θέση πάρκινγκ - Πως αντέδρασε [pic]

23.07.2026 | 11:44

«Έριξε» το Instagram η Ρία Ελληνίδου – Οι φωτογραφίες με μαγιό στο σκάφος που αποθεώθηκαν

23.07.2026 | 10:55

«Κόλασε» το Μπαλί η Ιωάννα Τούνη – Οι πόζες με μαγιό που προκάλεσαν χιλιάδες αντιδράσεις

22.07.2026 | 19:46

«Χρόνια σου πολλά, άγγελέ μου»: Ο Μπισμπίκης "λύγισε" το Instagram με την αφιέρωση στη Βανδή

22.07.2026 | 17:39

Ξεκούκης: Η εξομολόγηση για το Άγιο Όρος-"Σκεφτόμουν,αν φορέσω ράσο και δω μια όμορφη κοπέλα, τι θα κάνω;"

22.07.2026 | 11:55

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απόδραση-όνειρο στις Μαλδίβες – «Δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη»

22.07.2026 | 09:56

"Εφυγε" η Μαίρη Λίντα: Σίγησε η σπουδαία φωνή του ελληνικού τραγουδιού [pics,vid]

24.07.2026 | 07:00

«Ένα βήμα πριν από τη φωτιά!» – Ο Τραμπ εξετάζει συντριπτικό χτύπημα στο Ιράν και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

24.07.2026 | 00:14

«Το μεγάλο παζάρι του Τραμπ!» – Πυρηνικά στη Σαουδική Αραβία μόνο με αναγνώριση του Ισραήλ

23.07.2026 | 21:37

«Η πυρηνική συμμαχία που αλλάζει τη Μέση Ανατολή!» – ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία σφραγίζουν συμφωνία-ορόσημο δισεκατομμυρίων

23.07.2026 | 16:48

ASEAN σε συναγερμό: Μέση Ανατολή, Κίνα και Νότια Σινική Θάλασσα δοκιμάζουν την Ασία

23.07.2026 | 16:44

Ρούμπιο – Γουάνγκ Γι: Νέα προσπάθεια ΗΠΑ–Κίνας για αποκλιμάκωση πριν τη συνάντηση Σι – Τραμπ

23.07.2026 | 16:24

Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν με βομβαρδιστικά B-1 – Στο «κόκκινο» η σύγκρουση με το Ιράν

23.07.2026 | 16:12

Ρούμπιο προς Ασία: «Δεν σας εγκαταλείπουμε» – Η Ουάσιγκτον ισορροπεί ανάμεσα σε Κίνα και συμμάχους

23.07.2026 | 10:03

Η Κίνα «σκανάρει» τον νέο γερμανικό στρατό: Το Πεκίνο προετοιμάζεται για τη μεγάλη σύγκρουση με τη Δύση

Θρίλερ στη Σύρο: Νεκρή 42χρονη μετά από συμπλοκή - Τη μαχαίρωσαν στην πλάτη

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σύρου η είδηση του θανάτου μιας νεαρής γυναίκας, η οποία μαχαιρώθηκε

Θρίλερ στη Σύρο: Νεκρή 42χρονη μετά από συμπλοκή – Τη μαχαίρωσαν στην πλάτη

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο Αιγύπτιο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο Αιγύπτιο

Από συναγερμό για καύσωνα… σε συναγερμό για βροχές: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία, σε Red Code 11 περιοχές

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, λόγω του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Από συναγερμό για καύσωνα… σε συναγερμό για βροχές: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία, σε Red Code 11 περιοχές

Χανιά: Ποινικές διώξεις σε ιατροδικαστή και τοξικολόγο για παραποίηση εξετάσεων

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση στον ιατροδικαστή Χανίων και στον διευθυντή του εργαστηρίου τοξικολογίας στην Κρήτη.

Χανιά: Ποινικές διώξεις σε ιατροδικαστή και τοξικολόγο για παραποίηση εξετάσεων

Αττική: 388 κάμερες στα φανάρια για όσους περνούν με κόκκινο

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και των 388 καμερών παραβίασης ερυθρού σηματοδότη σε επιλεγμένους οδικούς κόμβους του λεκανοπεδίου, καθ’ υπόδειξη της Διεύθυνσης Τροχαίας, στη βάση των σημείων όπου καταγράφεται αυξημένη επικινδυνότητα και συχνότητα τροχαίων συμβάντων.

Αττική: 388 κάμερες στα φανάρια για όσους περνούν με κόκκινο

Βάσεις 2026: Από τη Ρόδο στην Ιατρική Αθηνών με 19.710 μόρια – “Οι Πανελλαδικές δεν είναι ο μόνος δρόμος για τη ζωή”

Τι δήλωσε η Μαρία - Μιχαέλα Χαιρέτη για την επιτυχία της

Βάσεις 2026: Από τη Ρόδο Ιατρική Αθηνών με 19.710 μόρια–“Οι Πανελλαδικές δεν είναι ο μόνος δρόμος για τη ζωή”

Άγιο Όρος: Ασπίδα κατά των drones και μέτρα πυροπροστασίας

Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκονται τη θερινή περίοδο οι δυνάμεις της πυροπροστασίας στο Άγιον Όρος, μια περιοχή με αρκετές ιδιαιτερότητες που αυξάνουν το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς και δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής.

Άγιο Όρος: Ασπίδα κατά των drones και μέτρα πυροπροστασίας

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Πώς έφτασαν στη σύλληψη του 28χρονου - Διαφωνία που κατέληξε σε τσακωμό το κίνητρο

Ο 28χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του κατά την εξέτασή του από τις Αρχές

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Πώς έφτασαν στη σύλληψη του 28χρονου -Διαφωνία που κατέληξε σε τσακωμό το κίνητρο