Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

Πηγή Φωτογραφίας: [378158] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι επέλεξε να επισκεφθεί την περιοχή των Μεγάρων για να τιμήσει τη δέσμευση την οποία είχε δώσει το 2022

Μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στα Μέγαρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι επέλεξε να επισκεφθεί την περιοχή για να τιμήσει τη δέσμευση την οποία είχε δώσει το 2022 όταν είχε πάει στο Κέντρο Υγείας διαπιστώνοντας ότι ήταν σε μια προβληματική κατάσταση.

«Πρόεδρε, ευχαριστώ πολύ. Καλή σας μέρα, φίλες και φίλοι, συνάδελφοι στην κυβέρνηση, στο κοινοβούλιο, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να έρθω στα Μέγαρα για να τιμήσω μία δέσμευση την οποία σας είχα δώσει το 2022, τελευταία φορά που σας επισκέφθηκα, όταν είχα πάει να δω το Κέντρο Υγείας, το οποίο όπως γνωρίζετε, εδώ και πολύ καιρό, ήταν σε μία προβληματική κατάσταση.

Σήμερα το επισκέφθηκα και πάλι και χαίρομαι που μπορώ να σας πω ότι το είπαμε και το κάναμε και αυτό. Σας είπαμε ότι θα σας παραδώσουμε ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας, το οποίο και επισκέφθηκα σήμερα, ένα έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ένα μόνο από τα 160 Κέντρα Υγείας τα οποία ανακατασκευάζονται σε όλη τη χώρα, απόδειξη ότι για εμάς η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην πρωτοβάθμια φροντίδα, στη δευτεροβάθμια φροντίδα, αλλά και στις προληπτικές εξετάσεις, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Και θα έλεγα ότι αυτό το έργο, τόσο σημαντικό για τα Μέγαρα, είναι η καλύτερη απόδειξη του τρόπου με τον οποίον αντιλαμβάνομαι τις σχέσεις εμπιστοσύνης που πρέπει να χτίσουμε με τους πολίτες”.

Σε άλλο σημείο, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως “θέλω και πάλι ότι αυτό το οποίο ξεχωρίζει τους πραγματικούς προοδευτικούς, αποτελεσματικούς πολιτικούς από αυτούς οι οποίοι θέλουν να μιλάνε με μεγάλα λόγια και απλά να παρουσιάζουν μια εικόνα της Ελλάδος κατεστραμμένης η οποία δεν υφίσταται. Το βλέπετε και εσείς, η χώρα προοδεύει, έχει τις δυσκολίες της, δεν τις κρύψαμε ποτέ, αλλά πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η διαφορά μας, λοιπόν, είναι ποιοι μιλούν με έργα και ποιοι περιορίζονται στα εύκολα λόγια. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάθε μέρα μπορούμε να παραδώσουμε ένα καινούργιο έργο, μια καινούργια πρωτοβουλία.

Και να είστε σίγουρες και σίγουροι, επειδή ο χρόνος περνάει γρήγορα, οι εκλογές θα γίνουν το 2027. Ξέρετε, πολλές φορές μου λένε: «μα καλά έχεις βγει στο δρόμο, μιλάς στον κόσμο, κάνεις περιοδείες». Λέω: μα πάντα το έκανα αυτό, από το 2019, όποιος με ξέρει, δεν περίμενα τις εκλογές για να βρεθώ κοντά στους πολίτες.

Γιατί ο χρόνος περνάει γρήγορα και τα δύο χρόνια αυτά θα περάσουν και αυτά γρήγορα, να ξέρετε ότι και το 2027 οι Έλληνες πολίτες πάλι θα εμπιστευθούν τη μία δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την πρόοδο στη χώρα. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Νέα Δημοκρατία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά και καλορίζικο το νέο Κέντρο Υγείας. Ευχαριστώ πολύ», είπε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments