Πολιτική

ΝΔ για επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο βουλευτής Σιμόπουλος: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

ΝΔ για επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο βουλευτής Σιμόπουλος: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Πηγή Φωτογραφίας: [378454] ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν και δεν μας εκφοβίζουν»

Η ΝΔ καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής του κόμματος Στράτος Σιμόπουλος και τονίζει ότι η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Σημειώνει σε ανακοίνωση της εξής: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν και δεν μας εκφοβίζουν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται.»

«Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα είχα το “προνόμιο” να γίνω στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, για δεύτερη μάλιστα φορά, στο σπίτι μου. Σήμερα με γκαζάκια», λέει ο βουλευτής ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

«Την προηγούμενη φορά με μπογιές. Στο γραφείο μου όπως και στα γραφεία των συναδέλφων στη Θεσσαλονίκη έχουν έρθει αρκετές φορές. Σε σπίτι το έχουν κάνει μόνο σε μένα», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, για τα γκαζάκια στην πολυκατοικία του.

«Πιστεύω ότι ενοχλούν οι απόψεις μου για μία αστυνομία με «λυμένα χέρια» και η δημόσια στήριξή μου στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ασφάλεια στο χώρο των Πανεπιστημίων και για εκκένωση των καταλήψεων. Δεν πτοούμαι. Δεν πτοούμαστε! Στεναχωριέμαι πολύ για την αναστάτωση που προκαλώ στην οικογένεια, τους συγκατοίκους και στη γειτονιά μου», συμπλήρωσε ο κ. Σιμόπουλος.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments