Στον πάγκο της Μονακό και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος σε τοποθέτησή του.Έπειτα την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ο Έλληνας προπονητής απάντησε πως θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ έκανε και μια μίνι σύνοψη της σειράς κόντρα στην Παρί.
«Επιστρέψαμε έπειτα από δύο στο πρωτάθλημα και καταφέραμε να φέρουμε το πέμπτο ματς στην έδρα τους σε οριακό σημείο. Ωστόσο, θα επιστρέψουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του.«Αν θα επιστρέψω; Ναι, θα επιστρέψω», ξεκαθάρισε ο Σπανούλης για το μέλλον του.
Θυμίζουμε ότι ο Σπανούλης τον περασμένο Νοέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 ετών με την ομάδα από το Πριγκιπάτο, την οποία οδήγησε στον τελικό της EuroLeague, όπου έχασε το τρόπαιο από τη Φενέρμπαχτσε.