Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Πετρούσεφ το ξέκοψε

Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Πετρούσεφ το ξέκοψε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Πετρούσεφ το ξέκοψε

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει κάποιο νεότερο για το μέλλον του Φίλιπ Πετρούσεφ - Η ανάρτηση του Σέρβου για τον Ερυθρό Αστέρα

Το μέλλον του Φίλιπ Πετρούσεφ μπορεί να είναι μέχρι στιγμής αβέβαιο στον Ολυμπιακό, ωστόσο παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, δεν υπήρξε κάποια νεότερη εξέλιξη και πιο συγκεκριμένα λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη φήμη αποτελεί ένα ακόμη fake news του καλοκαιριού, βάζοντας έτσι «στοπ» στα σενάρια.

«Σύμφωνα με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αυτό είναι ένα ακόμη από τα fake news του καλοκαιριού» ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το τέλος ανάμεσα στην κοινή πορεία του Σέρβου με την ομάδα του Πειραιά.

Νωρίτερα ο Πετρούσεφ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram ένα καρουζέλ με 10 φωτογραφίες από τη σεζόν 2024/25 με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Θυμίζουμε πως το buy-out ύψους 1.2 εκατ. ευρώ που υπήρχε στον συμβόλαιο του Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό εξέπνευσε την 1η Ιουλίου, οπότε πλέον όποια ομάδας της EuroLeague -πέρα φυσικά από τον Παναθηναϊκό- θέλει τον Σέρβο ψηλό, πρέπει να διαπραγματευτεί με τους Πειραιώτες για τα οικονομικά ενός πιθανού deal.

Παράλληλα, ο Πετρούσεφ μπορεί μέχρι τις 15 Ιουλίου να ενεργοποιήσει το NBA-out που έχει στο συμβόλαιό του, εάν και εφόσον βρει την κατάλληλη συνθήκη για να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments