Πολιτική

Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο «Αττικόν» στους διασωθέντες πιλότους μετά την προσθαλάσσωση

Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο «Αττικόν» στους διασωθέντες πιλότους μετά την προσθαλάσσωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στους διασωθέντες πιλότους μετά την προσθαλάσσωση στο «Αττικόν»

Ο Υπουργός Υγείας απέδειξε ξανά το άμεσο ανθρώπινο και πολιτικό του αντανακλαστικό

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης των τριών μελών του πληρώματος ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, που προχώρησαν σε αναγκαστική προσθαλάσσωση στον κόλπο της Ελευσίνας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη, επισκέφθηκαν τους τραυματίες στο ΠΓΝ «Αττικόν».

Οι τρεις χειριστές, ευτυχώς εκτός κινδύνου, υποδέχθηκαν τους Υπουργούς με συγκίνηση, ενώ ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε δημόσια τη χαρά και την ανακούφισή του για την εξέλιξη: «Το βασικό είναι ότι είναι όλοι καλά. Η Πολεμική Αεροπορία και το ΕΚΑΒ λειτούργησαν άψογα. Πολλά περαστικά στους ήρωες του καθήκοντος».

Η παρουσία του Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ετοιμότητας, αλληλεγγύης και κρατικής φροντίδας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την υγεία των τριών και η αποκατάσταση προχωρά ομαλά.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments