Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν μας κράζουν, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουμε»
Pagenews.gr / Lifestyle / Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν μας κράζουν, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουμε»
«Πρέπει να πείσετε τον Δήμο σας να σταματήσει αυτό το πράγμα που γινόταν έξω. Την ώρα που πάμε να ερμηνεύσουμε, να μας κράζουν»
«Δεν χρειάζεται να ξανάρθουμε» δήλωσε αγανακτισμένος ο αγαπημένος ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο περιστατικό κατά τη χθεσινή παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» στα Χανιά.
Σύμφωνα με το zarpanews πρόκειται για ένα περιστατικό που συμβαίνει συχνά όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδης κάποιοι έξω από το θέατρο στα Χανιά, φώναζαν δυνατά και ενοχλούσαν βγάζοντας κραυγές.
Το γεγονός ήταν τόσο έντονο, που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θίασο, εκ μέρους του οποίου μίλησε στο τέλος της παράστασης ο πρωταγωνιστής Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πείσετε τον Δήμο σας να σταματήσει αυτό το πράγμα που γινόταν έξω. Την ώρα που πάμε να ερμηνεύσουμε, να μας κράζουν. Ντροπή τους! Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται. Απηυδήσαμε όλοι μας, ένας ολόκληρος θίασος με αυτό που συνέβαινε απέξω. Αν θέλουν να μας κράξουνε, δεν χρειάζεται να ξανάρθουμε».
Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες θεατών στο zarpanews.gr, οι φωνές ήταν τόσο δυνατές που δεν ήταν μόνο αποπροσανατολιστικές για τον θίασο, αλλά και ενοχλητικές για το κοινό που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει και να ευχαριστηθεί την παράσταση.
Δυστυχώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί κι άλλες φορές.
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.
Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία Οι εραστές του καλοκαιριού, ενώ την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα την έκανε το 2006, σε συνεργασία με την Έφη Μουρίκη, στην ταινία Straight Story, στην οποία συνέγραψε και το σενάριο. Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές παραγωγές στον κινηματογράφο όπως οι Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Λουκουμάδες με μέλι, Νήsos και Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.
Στο θέατρο ξεκίνησε από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980 συνεργαζόμενος με γνωστούς σκηνοθέτες και ερμηνεύοντας σε δημοφιλείς θιάσους. Αργότερα, ξεκίνησε να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί, παράλληλα. Στην τηλεόραση ξεκίνησε στις αρχές του 1990, με συμμετοχές όπως στη δημοφιλή σειρά Οι τρεις Χάριτες και στην επίσης γνωστή σειρά Το δις εξαμαρτείν.
Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και στις σειρές του ΑΝΤ1 Δρόμοι της πόλης και Βαρβαρότητες, αλλά και το 1996 στην Ασυνήθεις ύποπτοι.
Κατόπιν συνέχισε τις εμφανίσεις του σε διάφορες γνωστές σειρές, όπως στις Ο κακός βεζύρης, Λάκης ο γλυκούλης αλλά και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ερμηνεύοντας έναν βιολιστή.
Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά είναι η επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, στην οποία είναι στο βασικό κάστινγκ και βρίσκεται στην έβδομη σεζόν της προβολής της.
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ιωάννα Τούνη: Birthday vibes στην Ίμπιζα–Η τούρτα, το πάρτι, ο διάδρομος που έγινε σκηνικό
Με την άφιξή της στην Ισπανική νήσο, η Ιωάννα βρέθηκε σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, όπου οι φίλοι της φρόντισαν να της ετοιμάσουν μια όμορφη έκπληξη
Το σχόλιο σας