Τι Τζέι Σορτς: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κατακτήσουμε την Euroleague!»

Πηγή Φωτογραφίας: [379831] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΙ ΤΖΕΙ ΣΟΡΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Τι Τζέι Σορτς, με δηλώσεις γεμάτες φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση, προσγειώθηκε στην Αθήνα και ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή τον στόχο του: να κατακτήσει τη Euroleague με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός άσος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση και έτοιμος να τα δώσει όλα στο παρκέ.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε μία από τις πιο «ηχηρές» μεταγραφές του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, που την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τη φανέλα της Παρί καταγράφοντας 19 πόντους, 7.3 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης.
Κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Σορτς τόνισε ότι η επιλογή του Παναθηναϊκού έγινε μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά του. «Αυτός ο σύλλογος έχει υψηλές προσδοκίες. Ήταν η καλύτερη επιλογή για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω στην επιστροφή στην κορυφή και να κατακτήσουμε τη Euroleague», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο δυναμικός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στο πλευρό κορυφαίων παικτών όπως οι Σλούκας, Γκραντ και Ναν, τονίζοντας πως η γραμμή των γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι από τις καλύτερες της διοργάνωσης: «Αν βρούμε χημεία, θα κάνουμε τις ζωές μας πολύ πιο εύκολες στο παρκέ. Θέλω να τους γνωρίσω όλους και να βρούμε τρόπους να νικάμε».
Ο Σορτς, ο οποίος δεν έχει ακόμη συνομιλήσει αναλυτικά με τον Εργκίν Αταμάν για τον ρόλο του, υπογράμμισε πως ανυπομονεί να δουλέψει με τον Τούρκο προπονητή, καθώς γνωρίζει καλά τη σημασία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Μιλώντας για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που πλέον θα έχει τη στήριξή τους: «Πέρυσι ήταν τρομακτικοί από την άλλη πλευρά, αλλά τώρα είμαι μαζί τους. Μπορούν να περιμένουν πάθος, ενέργεια και χαρακτήρα. Θέλω να δείξω τον πραγματικό εαυτό μου στο παρκέ και να με γνωρίσουν».
Ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ τη φιλία του με τον Τάισον Γουόρντ, με τον οποίο πλέον θα είναι αντίπαλοι στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα είμαστε πάντα φίλοι, αλλά στο παρκέ δεν υπάρχει αδελφότητα – μόνο νίκη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)
Ο Σορτς ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με τον ξεκάθαρο στόχο που τον έφερε στην Ελλάδα: «Έχω καταφέρει πολλά, αλλά μου λείπει ένα: η Euroleague. Ήρθα για να την κατακτήσουμε».
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας