Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τον Γενάρη στον «πράσινο» πάγκο Τεττέη και Παντελίδης

Παναθηναϊκός: Τον Γενάρη στον «πράσινο» πάγκο Τεττέη και Παντελίδης
Οι δύο παίκτες της Κηφισιάς ετοιμάζουν βαλίτσες για το «Τριφύλλι» – Όλα δείχνουν άμεση ένταξη τον Ιανουάριο.

 Το προφίλ των δύο παικτών

  • Ανδρέας Τεττέη (23 ετών, χαφ): Δυναμικός μέσος με εξαιρετική φυσική κατάσταση και ικανότητα τόσο στην ανάκτηση μπάλας όσο και στην ανάπτυξη. Φέτος μετρά ήδη καθοριστικές εμφανίσεις με την Κηφισιά, έχοντας ξεχωρίσει για το ώριμο παιχνίδι του.

  • Παύλος Παντελίδης (21 ετών, στόπερ): Σταθερός αμυντικός, με καλή τεχνική και ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού εντυπωσιάστηκαν από την ποδοσφαιρική του ωριμότητα και την ικανότητά του να διαβάζει τις φάσεις.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού

Η στρατηγική της ομάδας είναι να επενδύσει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές με προοπτική, ώστε να δημιουργήσει έναν κορμό με διάρκεια και προοπτική εξέλιξης. Ο Τεττέη και ο Παντελίδης θεωρούνται κομμάτι αυτού του σχεδίου και αναμένεται να μπουν σταδιακά στην πρώτη ομάδα από τον Ιανουάριο.

Αν δεν υπάρξει κάποια απρόοπτη αλλαγή στα πλάνα, οι δύο παίκτες θα φορέσουν τα «πράσινα» με την έναρξη του 2025, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστούν αρχικά με την Β’ ομάδα ώστε να αποκτήσουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στο σύστημα του συλλόγου.

Πηγή: Pagenews.gr