Αθλητισμός

Πιρόλα: «Να επιστρέψουμε στις νίκες – Νιώθω σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

Πιρόλα: «Να επιστρέψουμε στις νίκες – Νιώθω σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

Πηγή Φωτογραφίας: [380906] SUPERLEAGUE 2025-2026 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Λορέντσο Πιρόλα μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, αναλύοντας τη σημασία της επιστροφής στις επιτυχίες και εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο Λορέντσο Πιρόλα μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λάρισα το Σάββατο (18/10, 17:00), ενώ αναφέρθηκε στα προηγούμενα αποτελέσματα απέναντι σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ, τα οποία – όπως τόνισε – δεν αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια της ομάδας. Ο Ιταλός αμυντικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να συμβάλει στην επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στις νίκες, τονίζοντας παράλληλα ότι νιώθει απόλυτα ευτυχισμένος στον Πειραιά.

«Δύο αποτελέσματα που δεν μας άρεσαν»
Ο Πιρόλα παραδέχτηκε πως η ομάδα χρειάστηκε να διαχειριστεί δύσκολες στιγμές μετά τα τελευταία παιχνίδια:
«Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να διαχειριστούμε δύο αποτελέσματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια, ειδικά αυτό με την Άρσεναλ, όπου κοντραριστήκαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με έναν βαθμό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και στη συνέχεια, κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά όχι ένα ανάλογο δεύτερο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια αφήνοντας πίσω αυτά τα αποτελέσματα».

Ο Ιταλός στόπερ έδειξε αυτοκριτική διάθεση, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει άμεσα, εφόσον διορθώσει τις λεπτομέρειες που την πλήγωσαν στα δύο αυτά ματς.

«Θέλουμε να πάρουμε ξανά το προβάδισμα και τις νίκες»
Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι στη Λάρισα, ο Πιρόλα στάθηκε στη σημασία της συγκέντρωσης και του σωστού ρυθμού από τα πρώτα λεπτά:
«Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και ποιότητα. Πρέπει να προσέξουμε να μην τους δώσουμε ευκαιρίες και να προσπαθήσουμε να πάρουμε γρήγορα το προβάδισμα. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Η δήλωση του φανερώνει το πνεύμα ευθύνης που επικρατεί στα αποδυτήρια, με τον Πιρόλα να γνωρίζει ότι το παιχνίδι στη Θεσσαλία αποτελεί ευκαιρία για επανεκκίνηση και ψυχολογική ανάταση της ομάδας.

«Η Εθνική είναι όνειρο, αλλά το μυαλό μου είναι στον Ολυμπιακό»
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ιταλίας, ο Πιρόλα έδειξε ταπεινότητα και προσήλωση στους στόχους του συλλόγου:
«Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι μια κλήση στην Εθνική Ιταλίας. Προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα εδώ, νιώθω σαν στο σπίτι μου και θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είμαι πολύ καλά και θέλω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς μας με την απόδοσή μου. Όσο για την Εθνική, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώνομαι και να περιμένω. Προς το παρόν, το μυαλό μου είναι εδώ και στο πώς θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο 22χρονος αμυντικός δείχνει πλήρη προσήλωση στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνέπειας και της δουλειάς για να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο. Το γεγονός ότι νιώθει «σαν στο σπίτι του» στο Λιμάνι δείχνει πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον και στη φιλοσοφία του συλλόγου.

Η συνέντευξή του αποπνέει ωριμότητα και συγκέντρωση, δύο χαρακτηριστικά που εξηγούν γιατί έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη του προπονητικού τιμ και των φιλάθλων.

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments