Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Μπενίτεθ για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας
Πηγή Φωτογραφίας: [381480] SUPERLEAGUE / 2025-2026 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε γνωστή την αποστολή του “τριφυλλιού”, με τον Νταβίντε Καλάμπρια να μένει εκτός.
Ένας τραυματισμός στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχει αναγκάσει τον Νταβίντε Καλάμπρια να κάνει θεραπεία στο Κορωπί και έτσι δεν είναι διαθέσιμος για το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, όπως και οι Ντέσερς, Πελίστρι και Μπακασέτας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο (29/10, 19:30).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Ντέσερς, Μπόκος ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μπακασέτας, Καλάμπρια.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράφα Μπενίτεθ γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής του αγώνα με τον Ατρόμητο. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Σταμέλος, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Τετέ, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Νίκας, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Ζέκα.
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας