Βόλος – Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα στην Ράφα Μπενίτεθ εποχή [1-0]
Πηγή Φωτογραφίας: [381633] SUPERLEAGUE 2025-2026 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Βόλος κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-0 χάρη στο γκολ του Λάζαρου Λάμπρου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με κυριότερες αυτές των Τουμπά και Τζούρισιτς. Ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε και με το γκολ του προϊόντος των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Λάζαρου Λάμπρου, πήρε σπουδαία νίκη στη Super League.
O Ράφα Μπενίτεθ μετά από δύο νίκες έκανε την πρώτη του ήττα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και σίγουρα αυτό τον βάζει σε σκέψεις αναφορικά με τα αγωνιστικά του πλάνα για τη συνέχεια της χρονιάς.
Ο αγώνας
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 8′ με τον Τετέ να μην μπορεί να βρει εστία από καλή θέση. Ο Βραζιλιάνος στο 16′ δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Βόλου, με τον Σιαμπάνη να πέφτει και να μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία.
Ο Βόλος κόντρα στη ροή του αγώνα αναπτύχθηκε πολύ ωραία στο χώρο. Ο Μύγας πήρε την μπάλα από πλάγια θέση έξω από την πράσινη περιοχή, έκανε «γλυκιά» σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Παναθηναϊκού, με τον Λάζαρο Λάμπρου να πιάνει υπέροχη κεφαλιά για να κάνει το 1-0 στον αγώνα. Ο εξτρέμ του Βόλου δεν πανηγύρισε το γκολ, μιας και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».
Ο Ζαρουρί πέντε λεπτά μετά το γκολ σούταρε από τα 30 μέτρα με τον Σιαμπάνη να μπλοκάρει και να βγάζει την ομάδα του στην αντεπίθεση. Ο Λάμπρου δοκίμασε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ντραγκόφσκι απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 32′ ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τουμπά να παίρνει την μπάλα από ωραία προσπάθεια του Σφιντέρσκι. Ο Αλγερινός όμως από καλό σημείο δεν μπόρεσε να βρει εστία για να φέρει το ματς στα ίσα.
Ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμα μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Τετέ. Ο Τζούρισιτς τροφοδότησε τον Βραζιλιάνο, που δεν κατάφερε να ευστοχήσει για να απειλήσει τον Σιαμπάνη.
Ο Σφιντέρσκι στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δοκίμασε να πετύχει ένα πολύ δύσκολο και ωραίο τέρμα, σουτάροντας με τη μία, μετά από μακρινή μπαλιά του Ζαρουρί, όμως ο Σιαμπάνης μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία.
Ο Ίνγκασον στο 60′ έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βόλου. Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τζούρισιτς στο 62′. Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα κατέληξε στον Σέρβο, που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Φορτούνα, που απομάκρυνε.
Στο 66′ ο Τζούρισιτς σκόραρε για τον Παναθηναϊκό, όμως ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ και ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του και το γκολ ακυρώθηκε σωστά. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία μεγάλη απειλή στην εστία του Σιαμπάνη μέχρι τη λήξη του αγώνα, με τις αλλαγές του Μπενίτεθ να μη βοηθούν την ομάδα του.
Ο Βόλος ανέβηκε στην 4η θέση της Super League και αναμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, ενώ οι πράσινοι έπεσαν στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας