Παναθηναϊκός: Διπλά ευχάριστα νέα για τον Μπενίτεθ
Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Παναθηναϊκός: Διπλά ευχάριστα νέα για τον Μπενίτεθ
Ευχάριστα νέα για τον Ράφα Μπενίτεθ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλμε – Στο κανονικό πρόγραμμα ο Ουρουγουανός εξτρέμ, σταδιακή επάνοδος για τον αρχηγό της Εθνικής
Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα μετά το ματς με τον Βόλο και έχει πλέον στραμμένο το βλέμμα του στη Σουηδία, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Μάλμε για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση και ο Ράφα Μπενίτεθ είχε λόγους να χαμογελά στη σημερινή προπόνηση.
Επιστροφή Πελίστρι στο κανονικό πρόγραμμα
Ο Φακούντο Πελίστρι, που είχε μείνει εκτός δράσης τις προηγούμενες ημέρες λόγω ενός μικροτραυματισμού, συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Ουρουγουανός εξτρέμ έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι στη Σουηδία.
Η παρουσία του Πελίστρι δίνει σημαντική ώθηση στο πλάνο του Μπενίτεθ, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο εκρηκτικούς και δημιουργικούς παίκτες της ομάδας, με τη δυνατότητα να ανοίγει τις άμυνες και να δίνει λύσεις στο ένας εναντίον ενός.
Ανεβαίνει ο Μπακασέτας
Στα ευχάριστα νέα προστίθεται και η εικόνα του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας συνεχίζει την αποθεραπεία του με σταθερή πρόοδο και, αν όλα πάνε καλά, υπολογίζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Η παρουσία του, έστω και σε μέρος της προπόνησης, ήταν ψυχολογική τόνωση για τους συμπαίκτες του, καθώς ο Μπακασέτας θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στα αποδυτήρια και ηγετική μορφή στο γήπεδο.
Ατομικό για Ντέσερς, Καλάμπρια και Μπόκο – Θεραπεία ο Σάντσες
Από εκεί και πέρα, οι Ντέσερς, Καλάμπρια και Μπόκος συνέχισαν σε ατομικό ρυθμό, καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο Σάντσες, που επίσης έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, ακολούθησε θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης θεωρείται αμφίβολη.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και τελειώματα φάσεων, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε περιορισμένο χώρο, στο οποίο δόθηκε έμφαση στην ταχύτητα μετάβασης και στην πίεση στον αντίπαλο.
Η προετοιμασία κορυφώνεται ενόψει Μάλμε
Ο Ράφα Μπενίτεθ και οι συνεργάτες του επικεντρώνονται στην τακτική και στη φυσική κατάσταση, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι στη Σουηδία θα απαιτήσει ένταση, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει ότι άφησε πίσω του τις απώλειες του πρωταθλήματος και να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση εκτός έδρας.
Οι επόμενες προπονήσεις θα κρίνουν ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, με το θετικό κλίμα να επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας χάρη στις καλές ειδήσεις από Πελίστρι και Μπακασέτα.
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας