“Πορωμένος” με την Ένωση ο Γκρούγιτς – Τι δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του
Πηγή Φωτογραφίας: [381384] CONFERENCE LEAGUE 2025 - 2026 / AEK - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Μάρκο Γκρούγιτς κλήθηκε από τον Βέλικο Παούνοβιτς, μετά το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, στην Εθνική Σερβίας και μίλησε στα μέσα της χώρας του για την επιστροφή του, αλλά και για την ΑΕΚ.
Η επιστροφή του Παούνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας σηματοδότησε και την κλήση του Μάρκο Γκρούγιτς, που περίμενε πώς και πώς την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Σέρβος μίλησε για τους Σέρβους παίκτες της ΑΕΚ που βρίσκονται και στο ρόστερ της Εθνικής του ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρούγιτς
Για τους Σέρβους στην Ένωση: «Στην εθνική είμαστε αρκετοί από την ΑΕΚ, ο βοηθός προπονητή Άτσα Ρόγκιτς, ο Λούκα Γιόβιτς, ενώ συμπαίκτης μου στην ομάδα είναι και ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς, που ήταν μαζί μας στη «χρυσή» ομάδα της Νέας Ζηλανδίας. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να έρθει τώρα λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων.
Στην ΑΕΚ έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, αλλά πιστεύω ότι όταν φτάσει η ώρα, θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα χαρίσουμε χαρές στους φιλάθλους μας»
Για την κλήση στην εθνική και τη συνεργασία ξανά με τον Παούνοβιτς: «Ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενος όταν είδα το όνομά μου στη λίστα. Είχα διαβάσει ότι ο Βέλικο Παούνοβιτς θα μπορούσε να αναλάβει την εθνική και μέσα μου ήλπιζα πως αν συμβεί αυτό, θα βρεθώ κι εγώ ξανά στην ομάδα.
Είναι μεγάλη τιμή να επιστρέφω εκεί όπου αισθάνομαι όμορφα, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπώ. Και φυσικά είναι ξεχωριστό να συνεργάζομαι ξανά με τον προπονητή που μας οδήγησε τότε στη μεγαλύτερη επιτυχία του σερβικού ποδοσφαίρου».
Για την απουσία από την εθνική: «Μου έλειψε πολύ. Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να εκπροσωπεί τη χώρα του. Είναι υπέροχο να ξαναβλέπεις παλιούς φίλους, πρόσωπα που σου φέρνουν θετική ενέργεια. Είμαστε πολλοί που περάσαμε από τις μικρές εθνικές και όλοι ανυπομονούμε να μπούμε ξανά στο γήπεδο στα επόμενα δύο παιχνίδια».
Πηγή: pagenews.gr
Το σχόλιο σας