Αθλητισμός

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο χειρουργείο ο Λεσόρ

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο χειρουργείο ο Λεσόρ

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Παναθηναϊκός AKTOR: Στο χειρουργείο ο Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να κάνει αρθροσκόπηση, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR το απόγευμα της Παρασκευής (21/11).

Ο Ματίας Λεσόρ θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση από τον διακεκριμένο καθηγητή ορθοπαιδικής, Νικ Βαν Ντάικ, στο Οπόρτο της Πορτογαλίας την προσεχή Δευτέρα (24/11), όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR το απόγευμα της Παρασκευής (21/11).

Ο Γάλλος σέντερ κατέληξε σε αυτή την απόφαση, αφότου πήρε αρκετές ιατρικές γνώμες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά το κάταγμα περόνης που είχε υποστεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

“Στο Οπόρτο της Πορτογαλίας θα μεταβεί το πρωί του Σαββάτου ο Ματίας Λεσόρ συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού AKTOR, Ιωάννη Τριανταφυλλόπουλο.

Τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση για την αποκατάσταση των χόνδρινων βλαβών της αριστερής ποδοκνημικής από τον διακεκριμένο καθηγητή ορθοπαιδικής, Niek van Dijk, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ειδικών παγκοσμίως, γι’ αυτό και επιλέχθηκε από τον αθλητή μας”.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments