Αθλητισμός

ΖΙΝΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΟ ΠΟΔΙ: «Τα λέμε σύντομα» –Mετά την Φιορεντίνα το πρώτο μήνυμα του Μαροκινού!

ΖΙΝΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΟ ΠΟΔΙ: «Τα λέμε σύντομα» –Mετά την Φιορεντίνα το πρώτο μήνυμα του Μαροκινού!

Πηγή Φωτογραφίας: [379884] SUPERLEAGUE 2025-2026 / ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Conference League: ΑΕΚ 1-0 Φιορεντίνα – Ο επιθετικός αποχώρησε στο 88’ τραυματίας, Νίκολιτς καθησυχαστικός – «Σας ευχαριστώ για τις προσευχές, σύντομα μαζί!»

Ο Λέοντο Ζίνι δεν σταματά να συγκινεί! Μετά το χιτ 1-0 της ΑΕΚ επί Φιορεντίνας (27/11, Conference League), όπου ο Μαροκινός «έλαμψε» πριν αποχωρήσει τραυματίας στο 88’, ανέβασε συγκινητική φωτογραφία στο Instagram – δεμένο πόδι και μήνυμα: «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις προσευχές. Τα λέμε σύντομα».

Ο 23χρονος, που γύρισε από 2μηνη θλάση και σκόραρε το νικητήριο γκολ στην επιστροφή του vs Άρης, έγινε ήρωας στη Φλωρεντίνα – αλλά μια ενόχληση τον έβγαλε εκτός. Ο Μάρκο Νίκολιτς καθησύχασε: «Δεν είναι σοβαρό – θα γυρίσει σύντομα». Η ΑΕΚ, με 10 βαθμούς και 1η στον όμιλο, πανηγυρίζει – και ο Ζίνι, με 4 γκολ φέτος, στέλνει σήμα: «Είμαι εδώ, τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Πηγή: Pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments