Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα του Μουρίνιο – Νέο ενδιαφέρον από Πορτογαλία!

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα του Μουρίνιο – Νέο ενδιαφέρον από Πορτογαλία!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Παναθηναϊκός: Ο Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα του Μουρίνιο – Νέο ενδιαφέρον από Πορτογαλία!

Οι «Αετοί» ψάχνουν διάδοχο Ακτούρκογλου – Το Τριφύλλι επιμένει: «Βασικός και μη διαπραγματεύσιμος»

Το μεταγραφικό σήριαλ του Τετέ παίρνει νέα τροπή! Σύμφωνα με τον Πορτογάλο ρεπόρτερ Rui Santos (CNN Portugal), ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ του Παναθηναϊκού έχει προταθεί στην Μπενφίκα του Ζοζέ Μουρίνιο. Οι «Αετοί» της Λισαβόνας ψάχνουν αριστερό εξτρέμ για να αντικαταστήσουν τον Kerem Aktürkoğlu, που πωλήθηκε στη Φενέρμπαχτσε για πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ πριν λίγους μήνες.

Η εικόνα του Τετέ – Γιατί ενδιαφέρει

Ο Τετέ φέτος μετρά:

  • 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
  • 2 γκολ
  • 7 ασίστ

Η αγοραία αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ – ποσό που δείχνει την εκτίμηση της αγοράς για την ταχύτητα, ντρίμπλα και δημιουργικότητα του.

Η θέση του Παναθηναϊκού – «Καμία πρόταση, βασικός παίκτης»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένα ότι:

  • Ο Τετέ είναι βασικό στέλεχος του πλάνου του Ράφα Μπενίτεθ
  • Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση
  • Ο παίκτης δεν είναι προς παραχώρηση

Παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον από Γκρέμιο (Βραζιλία), που δεν έχει πλησιάσει τα 7-8 εκατ. ευρώ που ζητά το Τριφύλλι για οριστική πώληση, η νέα φήμη για Μπενφίκα προσθέτει πίεση.

Η Μπενφίκα του Μουρίνιο – Νέος μνηστήρας;

Η Μπενφίκα υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο ψάχνει ποιότητα στα άκρα. Ο Τετέ, με εμπειρία από Γαλατασαράι και Σαχτάρ, ταιριάζει στο προφίλ. Ωστόσο, η πρόταση φαίνεται να είναι από πλευράς μάνατζερ – όχι επίσημη από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Το μέλλον του Τετέ – Ανοιχτό σενάριο

Με συμβόλαιο μέχρι 2028 και επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη Βραζιλία (Γκρέμιο), η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ο Παναθηναϊκός κρατά ισχυρά χαρτιά (υψηλή ρήτρα, βασικός ρόλος), αλλά μια σοβαρή προσφορά από Μπενφίκα ή άλλη μεγάλη ομάδα θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

Το Ιανουάριο αναμένεται καυτό για τον Βραζιλιάνο – το Τριφύλλι, πάντως, δεν βιάζεται να τον πουλήσει.

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments