Αθλητισμός

Δεν είναι κρίση, είναι προειδοποίηση για την ΑΕΚ – Η φάση του 79ου λεπτού κόντρα στον ΟΦΗ

Δεν είναι κρίση, είναι προειδοποίηση για την ΑΕΚ – Η φάση του 79ου λεπτού κόντρα στον ΟΦΗ
Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς δεν έχει χάσει την ταυτότητά της, αλλά έχει χάσει προσωρινά τη συγκέντρωσή της – Αυτό που βλέπουμε μετά τις γιορτές δεν είναι κατάρρευση, είναι το φυσιολογικό τεστ μιας ομάδας υψηλών τακτικών απαιτήσεων

Το επόμενο τεστ: Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αυτό που κάνει πιο δύσκολη τη διαδικασία για τον Νίκολιτς είναι ότι ακολουθεί ένα ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα που σήμερα αφενός νιώθει καλά με τον εαυτό της και αφετέρου βάζει στο γήπεδο δύο ποδοσφαιριστές που είχαν ταλαιπωρήσει πολύ την ΑΕΚ πρόσφατα – τον Τεττέη και τον Παντελίδη. Στη φάση που βρίσκεται η ΑΕΚ, η συνθήκη του ντέρμπι είναι εξαιρετικά απαιτητική.

Αλλά, όπως πιστεύει ο Νίκολιτς, είναι και μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να ξαναβρεί η ομάδα τη συγκέντρωσή της, να επανασυγχρονιστεί και να δείξει ότι η κάμψη των τελευταίων αγώνων ήταν απλώς ένα προσωρινό «στραβοπάτημα» και όχι η αρχή του τέλους.

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται αλλαγή ταυτότητας. Χρειάζεται επιστροφή στη συγκέντρωση που την έκανε να παίζει τόσο καλά πριν τις γιορτές. Και αυτό εξαρτάται από το μυαλό των παικτών – και από την ψυχραιμία του προπονητή τους.

Πηγή: Pagenews.gr