«Θα επιστρέψουμε!» – Το ηχηρό μήνυμα Λεσόρ – Γκραντ με φόντο το ΣΕΦ [pic]
Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/«Θα επιστρέψουμε!» – Το ηχηρό μήνυμα Λεσόρ – Γκραντ με φόντο το ΣΕΦ [pic]
Ο Ματίας Λεσόρ δεν κρατιέται άλλο. Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, που ακόμα παλεύει με τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο από το Final Four του Μαΐου, έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα δυναμικής επιστροφής μέσα από τα social media. Με ένα απλό αλλά εξαιρετικά συμβολικό repost στο Instagram, ο Λεσόρ «φώναξε» προς όλες τις κατευθύνσεις: «Θα επιστρέψουμε!».
Το βίντεο που επέλεξε να μοιραστεί δεν είναι τυχαίο: πρόκειται για στιγμιότυπο από ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, όπου ακούγεται η χαρακτηριστική ατάκα του Τζέριαν Γκραντ προς τον κόσμο των «ερυθρολεύκων»: «Θα επιστρέψουμε!». Ο Λεσόρ δεν πρόσθεσε κείμενο, δεν χρειάστηκε. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και δυνατό: ο ίδιος και η ομάδα του Παναθηναϊκού μετρούν αντίστροφα για την επόμενη μεγάλη «μάχη» στο Φάληρο.
6 Μαρτίου – Το ραντεβού που όλοι περιμένουν
Η ημερομηνία έχει ήδη κυκλωθεί με κόκκινο σε όλα τα ημερολόγια των φιλάθλων του «τριφυλλιού»: 6 Μαρτίου 2026, Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την κανονική περίοδο της EuroLeague. Πρόκειται για ένα από τα πιο φορτισμένα ντέρμπι της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια και να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου.
Ο Λεσόρ, που παρακολουθεί από κοντά την ομάδα αλλά ακόμα δεν έχει αγωνιστεί φέτος, δείχνει ότι δεν βλέπει την ώρα να πατήσει παρκέ. Το repost του δεν είναι απλώς μια κίνηση συμπαράστασης – είναι δήλωση προθέσεων: ο ίδιος, ο Γκραντ και ολόκληρο το «τριφύλλι» έχουν βάλει στόχο να επιστρέψουν στο ΣΕΦ πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.
Η ανυπομονησία του Λεσόρ και η σημασία της παρουσίας του
Ο Ματίας Λεσόρ παραμένει ο κορυφαίος ριμπάουντερ και ένας από τους πιο αποδοτικούς ψηλούς της EuroLeague τα τελευταία χρόνια. Η απουσία του λόγω τραυματισμού έχει κοστίσει σημαντικά στον Παναθηναϊκό, ειδικά στην άμυνα κάτω από το καλάθι και στα επιθετικά ριμπάουντ. Το γεγονός ότι ο ίδιος επιλέγει να «μιλήσει» μέσω ενός βίντεο από το ΣΕΦ δείχνει ότι:
- Βλέπει το ντέρμπι της 6ης Μαρτίου ως κομβικό σημείο για την πορεία της ομάδας
- Θέλει να στείλει μήνυμα ότι είναι κοντά και μετράει μέρες
- Συμμερίζεται πλήρως την πίεση και την επιθυμία του κόσμου για επιστροφή στις μεγάλες στιγμές κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο
Το μήνυμα που ενώνει Λεσόρ – Γκραντ – Παναθηναϊκό
Η ατάκα «Θα επιστρέψουμε!» του Τζέριαν Γκραντ είχε γίνει viral μετά από προηγούμενο ντέρμπι στο ΣΕΦ, όταν ο Αμερικανός γκαρντ την είχε πει με νόημα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Λεσόρ, repostάροντάς την, την κάνει δική του – και δική όλης της ομάδας. Είναι σαν να λέει: «Ό,τι και να γίνει μέχρι τότε, στις 6 Μαρτίου θα είμαστε εκεί, έτοιμοι και δυνατοί».
Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την πορεία του στη EuroLeague με στόχο την είσοδο στα playoffs και το Final Four. Ο Λεσόρ, ακόμα και από τον πάγκο, δείχνει ότι είναι ήδη εκεί – και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Το ΣΕΦ περιμένει… και το «τριφύλλι» απαντάει: «Θα επιστρέψουμε!».
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας