Αθλητισμός

Άρης – Λεβαδειακός: Ο πεσμένος Μορόν «κλέβει» το γκολ και στέλνει τους «κίτρινους» στα αποδυτήρια με 1-0

Άρης – Λεβαδειακός: Ο πεσμένος Μορόν «κλέβει» το γκολ και στέλνει τους «κίτρινους» στα αποδυτήρια με 1-0

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Άρης – Λεβαδειακός: Ο πεσμένος Μορόν «κλέβει» το γκολ και στέλνει τους «κίτρινους» στα αποδυτήρια με 1-0

Ο Ισπανός φορ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Λοντίγκιν σε κεφαλιά του Σούντμπεργκ και πέτυχε το 4ο γκολ του στη Super League – Ο Άρης προηγείται στο ημίχρονο της 18ης αγωνιστικής και ψάχνει τη νίκη-κλειδί για να μείνει κοντά στην εξάδα

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και προηγείται με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό στο ημίχρονο, χάρη σε ένα γκολ-«κλοπή» του Λορέν Μορόν στο 29ο λεπτό. Ο Ισπανός φορ, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετική απόκρουση του Γιούρι Λοντίγκιν σε κεφαλιά του Νόα Σούντμπεργκ.

Πώς έγινε το γκολ – Η φάση λεπτό προς λεπτό

Μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μόντσου, ο Νόα Σούντμπεργκ πήδηξε ψηλότερα από όλους και πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Ο Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική επέμβαση σε πρώτο χρόνο, διώχνοντας την μπάλα με τα χέρια. Η μπάλα όμως έπεσε ακριβώς στα πόδια του Λορέν Μορόν, ο οποίος – ενώ είχε πέσει στο έδαφος από την πίεση των αμυντικών – κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα από πολύ κοντά.

Το γκολ αυτό ήταν το τέταρτο του Μορόν στη Stoiximan Super League σε 17 συμμετοχές και συνολικά το όγδοο του σε 25 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άρης πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0 και ψάχνει τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη για την πρώτη εξάδα.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου – Ο Άρης πιέζει, ο Λεβαδειακός αντέχει

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από στατικές φάσεις και κόρνερ. Ο Λοντίγκιν κράτησε όρθιο τον Λεβαδειακό με σημαντικές αποκρούσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν κλειστά και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Το γκολ του Μορόν ήρθε σε μία από τις λίγες καθαρές φάσεις του Άρη στο πρώτο 45λεπτο και έδωσε προβάδισμα που δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα – αλλά μετράει μόνο το σκορ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα και να μην δώσουν δικαιώματα στον Λεβαδειακό να γυρίσει το ματς. Ο Λοντίγκιν αναμένεται να συνεχίσει τις προσπάθειές του να κρατήσει το μηδέν, ενώ ο Άρης ψάχνει δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το ματς.

Το ματς συνεχίζεται με τους «κίτρινους» να προηγούνται 1-0 – και τον Μορόν να γίνεται ο ήρωας της στιγμής, ακόμα και πεσμένος.

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments