Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο λόγος που έμεινε εκτός ο Ελ Κααμπί από το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο λόγος που έμεινε εκτός ο Ελ Κααμπί από το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Μικροτραυματισμός, έντονη καταπόνηση και στρατηγική διαχείριση ενόψει ενός «καυτού» Φεβρουαρίου για τους ερυθρόλευκους

Το πλάνο για τα επόμενα ντέρμπι

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ελ Κααμπί να προφυλαχθεί και στο παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός στις 8 Φεβρουαρίου. Εκεί, η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα θεωρείται κομβική για τα πλάνα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τις εναλλακτικές λύσεις στην κορυφή της επίθεσης, πέρα από τον Ταρέμι, υπάρχει και η επιλογή του Αντρέ Λουίζ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως φορ στη Ρίο Άβε και μπορεί να καλύψει τη θέση εφόσον χρειαστεί.

Η απουσία του Ελ Κααμπί από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, λοιπόν, δεν συνιστά αιτία ανησυχίας, αλλά μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διαχείρισης δυνάμεων. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά ότι η σεζόν μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της – και θέλουν τον Μαροκινό στράικερ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν τα παιχνίδια θα κρίνουν τίτλους και ευρωπαϊκή πορεία.

Πηγή: Pagenews.gr