Πολιτική

Δημόσια συγγνώμη της Αλεξοπούλου για “ο τζάμπας πέθανε”:”Η έκφρασή μου δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς

Δημόσια συγγνώμη της Αλεξοπούλου για “ο τζάμπας πέθανε”:”Η έκφρασή μου δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Δημόσια συγγνώμη της Αλεξοπούλου για "ο τζάμπας πέθανε":"Η έκφρασή μου δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, υπογράμμισε ότι ζητά συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς, αλλά και από όσους ένιωσαν ότι θίχτηκαν, "αν με τη διατύπωσή μου προκάλεσα το κοινό αίσθημα"

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, αναφερόμενη στη φράση «ο τζάμπας πέθανε», η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. «Η έκφραση μου προφανώς και δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, αλλά στην αντιπολίτευση και στις λογικές των λεφτόδεντρων και των “λεφτά υπάρχουν”», ξεκαθάρισε η κυρία Αλεξοπούλου και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

Η επίμαχη έκφραση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης, με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί όταν διορίζονται σε περιοχές μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και καλούνται να καταβάλουν ενοίκια της τάξης των 400 ευρώ, ενώ ο μισθός τους ανέρχεται στα 800 ευρώ, σε συνδυασμό με την επιστροφή δύο ενοικίων ετησίως μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments