Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή με 53 βαθμούς – Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Stoiximan Super League: Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή με 53 βαθμούς – Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Stoiximan Super League: Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή με 53 βαθμούς – Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε την εξ αναβολής νίκη 4-1 επί της Κηφισιάς και ανέβηκε πρώτος – Ολυμπιακός και ΑΕΚ ακολουθούν ισόβαθμοι – Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στις 8 Μαρτίου αποκτά τεράστια σημασία

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League μετά την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Κηφισιάς στο γήπεδο της Νεάπολης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική. Με αυτή την επιτυχία, ο Δικέφαλος έφτασε τους 53 βαθμούς, όσους έχουν και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, δημιουργώντας μια συναρπαστική τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου και την έναρξη των playoffs.

Η νίκη στη Νίκαια δεν ήρθε εύκολα, όπως φάνηκε και από την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε, δέχτηκε ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με δύο πέναλτι του Γερεμέγεφ, το γκολ του Μπάμπα και το εντυπωσιακό τελείωμα του Κωνσταντέλια πήρε το τρίποντο που τον εκτόξευσε ξανά στην πρώτη θέση, έχοντας το πλεονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία (λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων ή εσωτερικών αποτελεσμάτων – ανάλογα με την επίσημη κατάταξη).

Η βαθμολογία μετά την 18η αγωνιστική (εξ αναβολής)

  1. ΠΑΟΚ – 53 βαθμοί
  2. Ολυμπιακός – 53 βαθμοί
  3. ΑΕΚ – 53 βαθμοί
  4. Παναθηναϊκός – 42 βαθμοί
  5. Λεβαδειακός – 39 βαθμοί
  6. ΟΦΗ – 28 βαθμοί (ισόβαθμος με Άρη) … (και οι υπόλοιπες θέσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα)

Η τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή κάνει τις επόμενες τρεις αγωνιστικές ακόμα πιο κρίσιμες, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 21:00. Εκεί, εκτός από το τρίποντο, θα κριθεί και το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει playoffs, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε απώλεια βαθμών του αντιπάλου τους.

Τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων

Τετάρτη 4 Μαρτίου

  • Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-1
  • Κηφισιά – ΠΑΟΚ 1-4

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Σάββατο 7 Μαρτίου

  • 17:00 Άρης – Ατρόμητος
  • 18:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet

Κυριακή 8 Μαρτίου

  • 16:00 Αστέρας AKTOR – Πανσερραϊκός
  • 17:00 Βόλος – ΟΦΗ
  • 19:00 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
  • 21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 9 Μαρτίου

  • 18:00 Παναιτωλικός – Κηφισιά

Με τον ΠΑΟΚ να κρατάει την πρωτιά, τον Ολυμπιακό να περιμένει στο Φάληρο και την ΑΕΚ να παρακολουθεί, η Stoiximan Super League μπαίνει σε φάση «τελικών» ακόμα και πριν τα playoffs. Το ντέρμπι της Κυριακής αναμένεται να κρίνει πολλά – όχι μόνο βαθμούς, αλλά και ψυχολογία και μομέντουμ για την τελική ευθεία.

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments