Η αποστολή των 20 παικτών
Ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές:
Σιαμπάνης, Μορέιρα, Μύγας, Κάργας, Αμπάντα, Χέρμανσον, Τριανταφύλλου, Λυκουρίνος, Μαρτίνες, Τσοκάνης, Μπουζούκης, Γρόσδης, Κόμπα, Κύρκος, Τζόκα, Γκονζάλες, Λεγκίσι, Χουάνπι, Λάμπρου, Ουρτάδο.
Στόχος το αποτέλεσμα στα playoffs
Ο Βόλος θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει ώθηση στη μάχη των θέσεων 5-8. Τα playoffs αποτελούν ευκαιρία για βαθμούς, αλλά και για καλύτερη τελική κατάταξη στη Stoiximan Super League.
Με τον Ουρτάδο ξανά διαθέσιμο και την ομάδα «γεμάτη», οι Θεσσαλοί πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κάνουν τη ζημιά στον Άρη και να συνεχίσουν δυναμικά τη διαδικασία των playoffs.
Πηγή: Pagenews.gr
