Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα: «Τι είπε στον Αρώνη μετά το τέλος του αγώνα» – Στο στόχαστρο και ο Λεπενιώτης
Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot/Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα: «Τι είπε στον Αρώνη μετά το τέλος του αγώνα» – Στο στόχαστρο και ο Λεπενιώτης
Η νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Stoiximan GBL δεν έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αντίθετα, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, στρέφοντας τα πυρά της τόσο προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα όσο και προς τον Νίκο Λεπενιώτη.
Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Ως πότε θα συνεχιστεί η ασυλία του Γιώργου Μπαρτζώκα; Ως πότε θα μένει ατιμώρητη η αναίσχυντη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές και να απαιτείται η επέμβαση παραγόντων των άλλων ομάδων, για να τον βάλουν στη θέση του, ενώ εκείνοι δεν… pic.twitter.com/uWt1e6oybI
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) June 5, 2026
Καταγγελία για φραστικό επεισόδιο
Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR υποστηρίζει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε έντονο λεκτικό επεισόδιο με τον team manager των «πρασίνων», Σάββα Αρώνη, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά και αναρωτιούνται γιατί, όπως υποστηρίζουν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να απολαμβάνει ασυλία παρά τις συχνές εντάσεις και διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές.
Παράλληλα, επισημαίνουν ότι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες, καταθέτοντας το σχετικό αποδεικτικό υλικό στις αρμόδιες αρχές.
«Ως πότε θα συνεχιστεί η ασυλία;»
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι ιδιαίτερα επιθετική απέναντι στον προπονητή του Ολυμπιακού, θέτοντας ευθέως ζήτημα διαφορετικής αντιμετώπισης από τη διαιτησία και τα αρμόδια όργανα.
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας τεχνικός προβαίνει συχνά σε έντονες διαμαρτυρίες και συμπεριφορές που, κατά την άποψή τους, θα έπρεπε να επιφέρουν κυρώσεις.
Απάντηση και προς τον Λεπενιώτη
Παράλληλα, η ανακοίνωση περιλαμβάνει και αναφορά στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη.
Οι «πράσινοι» απαντούν στις πρόσφατες τοποθετήσεις του, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να εξεταστούν από τον αθλητικό εισαγγελέα όσα ειπώθηκαν σχετικά με δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης.
Η νέα αυτή αντιπαράθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δημόσιων δηλώσεων και ανακοινώσεων που έχουν συνοδεύσει τους φετινούς τελικούς.
Φουντώνει η κόντρα πριν το Game 3
Με τη σειρά να βρίσκεται πλέον στο 1-1, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο τρίτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσουν το προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο.
Ωστόσο, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η ένταση εκτός παρκέ συνεχίζει να ανεβαίνει, με ανακοινώσεις, δηλώσεις και εκατέρωθεν καταγγελίες να διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα ενόψει της συνέχειας των τελικών.
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο