Αθλητισμός

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα με άλμα στα 8,36 μέτρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα με άλμα στα 8,36 μέτρα

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα με άλμα στα 8,36 μέτρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μία ακόμη πρωτιά για τον Μίλτο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα του και με κορυφαίο άλμα στα 8,36 μέτρα, κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο βαλκανικό πρωτάθλημα.

Χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό στο βαλκανικό πρωτάθλημα του Βόλου, ο Μίλτος Τεντόγλου αρκέστηκε σε ένα φοβερό άλμα στα 8.36 μέτρα, για να πάρει τη νίκη στο άλμα εις μήκος και να… ξεκουραστεί στη συνέχεια.

Αφού πρώτα αποθεώθηκε και υποκλίθηκε στον κόσμο που πήγε για να τον δει στο Βόλο, ο “χρυσός” Έλληνας Ολυμπιονίκης έβγαλε άκυρα τα επόμενα άλματά του και πήρε με… στυλ την πρώτη θέση στο αγώνισμά του.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ για τη Βουλγαρία.

Πηγή: pagenews.gr

Ιωάννα Πυλούδη
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Πυλούδη Δημοσιογράφος – Συντάκτρια Επικαιρότητας
Καλύπτει θέματα ελληνικής επικαιρότητας, lifestyle, αγοράς, επιστήμης, καινοτομίας και fine living. Διαθέτει διετή εμπειρία στη δημοσιογραφία και την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, με έμφαση στη σύνταξη ειδησεογραφικών και θεματικών άρθρων. Είναι απόφοιτη του University of East London, όπου ολοκλήρωσε σπουδές BSc (Hons) in Psychology (2022-2025), συνδυάζοντας την κατανόηση των κοινωνικών τάσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς με τη σύγχρονη δημοσιογραφική γραφή.